Ужас! Росен Петров излезе дрогиран и неадекватен в ефир

Росен Петров

  Росен Петров е напът да сложи край на телевизионната си кариера, мълви се усилено в редиците на Би Ти Ви. Според запознати положението вече излиза извън контрол, защото проблемът на водещия започва да става ясен дори за обикновените зрители.

През последните няколко седмици гологлавият телевизионер се появява в ефира на „Нека говорят“ в безумен вид. Росен се държи абсолютно неадекватно. Често пъти не знае в коя камера да гледа погледът му е отнесен, а да концентрира вниманието си е невъзможна мисия, фъфли, плете език, не може да произнесе думи, губи равновесие. Външният вид на водещия също издава, че нещо не е наред – зачервено лице, притреперващи длани и инфантилна усмивка без никаква причина. Става лошо, когато тя прерасне в тънък кикот, хвърлящ в недоумение и гостите, и зрителите.

Росен Петров и Зарина

Цялата тази екранна нелепост има тъжно и жалко обяснение, твърди наш източник. Макар и под строг секрет, приближените до мистър „Нека говорят“ издават, че в последно време той не може да контролира наркотичната си зависимост. Гологлавецът бил минал на кокаин и вече нямал скрупули да се появява в този вид пред аудиторията си, категорични са сведущи.

От неделното шоу са потресени, защото имало случай, в който една неделя Росен дошъл на работа абсолютно неадекватен! За съжаление, състоянието му ясно показвало, че няма как да се появи на екран. Спешно се наложило да дойде Диана Найденова, а на публиката било обяснено, че се е разболял.

Добре познаващите водещия са категорични, че никой и нищо не е в състояние да му повлияе и да го накара да откаже наркотиците. Росен е магарешки инат, а вече си и вярва, че дрогата не му се отразява по никакъв начин и даже му помага да се справя с напрежението преди ефир.

„Сивият кардинал на Слави“, както навремето наричаха бившия сценарист и дясна ръка на Дългия, толкова е затънал в зависимостта си, че не се интересува дори от съдбата на собственото си предаване. А вероятността то да бъде свалено от ефир и целият екип да остане без работа, е въпрос на време, защото шефовете на медията вече се досещат за причината.

Росен Петров да води по този безумен начин последните няколко издания на „Нека говорят“.

Въпреки скоростното пропадане на иначе толкова сериозния и отговорен възпитаник на МВР академията в Симеоново, той все още има приятели, оправдаващи безумните му действия. Според тях причината да
залитне към наркотиците е абсолютният провал в личния му живот.

Само преди няколко месеца звездата приключи интимните отношения с красавицата Зарина, за която вярваше, че е любовта на живота му. Росен толкова беше хлътнал по балерината, че отглеждаше като свое собствено детето от предишната й връзка и се гордееше с него като любящ баща.

Заклетият ерген беше готов да мине под венчило с приятелката си и се надяваше тази година да си кажат „да“. Беше заслепен от чувствата си обикаляше под ръка със Зарина светските събития, обяснявайки колко се обичат.

Приказката на Росен и красавицата обаче завърши без хепиенд. Изоставен заради друг, с разбито сърце и смазано его, водещият посегнал към най-ужасното нещо. Потъвал в еуфорията на наркотичните вещества и забравял, че мечтата му най-после да създаде семейство е рухнала на пух и прах.

Тъжното е, че покрай личния живот гори и професионалната кариера на иначе способния Росен Петров. Не случайно все по-често се налага на екрана да го замества Диана Найденова.

„Колегите му Любо Нейков и Евтим Милошев са отчаяни! Те се мъчат да измъкнат приятеля си и съдружника от това блато, но безуспешно. Най-вероятно ще го отстранят от компанията, ако не се стегне. Той проваля и себе си, и тях, и телевизията„, коментират в тв бизнеса. Тримата стари другари са съдружници в продуцентската компания „Дрийм тийм“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *