Наемодатели изпатиха от Камелия Воче

 

Камелия Воче

  Столичните собственици на жилища под наем бягат като дявол от тамян, чуят ли името Камелия Воче. Певицата, бивша тв водеща, а отскоро и кулинарна специалистка, дължала на две хазяйки приблизително 5 хил. лева, твърдят сигурни източници.

Не от вчера се носят слухове, че Вочето не е от най-съвестните плащачки и да остане без борчове към хора, фирми или държавни институции било сравнимо с истинско чудо. Джобът на Камелия изтънял още повече, оставайки без постоянни доходи, след като остана без тв предаване и влиятелен любовник. Собствениците на апартамента, в който живее в момента, се оплакали тук-там, че за последните пет месеца не били виждали наем от Воче.

„А предишното си жилище напусна, без да си плати парно за 2000 лв.

Най-лошото е, че Гиби Искренов още търпи негативи от връзката си с нея. Негов приятел пък завлякла със 7500 лева“, коментира се из светските среди.

Зад гърба й одумват Камелия, че претендирала с излишно самочувствие и помпозност, но с пари назаем. Точно с чужди средства Вочето пътувала до Рим, за да напазарува местни риби и раци за участието си във втория сезон на „Черешката на тортата“. За капак, за да се изтъкне, посрещнала гостите си в дома на свой приятел, но излъгала тях, а и всички зрители, че е неин.

Брюнетката с 18-каратова усмивка прибягвала до баналния телефонен трик, за да се укрива от хората, на които дължи пари. „Постоянно си сменя номерата или пък ползва карти, регистрирани на познати.

Кога ли ще яде бой, обсъждат още видната персона из столичните хайлайф седенки. Сега надеждите на Воче да закърпи тежкото си финансово положение били свързани с първата й книга с кулинарни рецепти. Засега обаче томчето не се харчело с успех, въпреки че рецептите си ги бива.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Наемодатели изпатиха от Камелия Воче"

  1. KOKO   30.09.2014 at 0:48

    DURTA BRANTIYA

    Отговор
  2. minecraft games   02.09.2019 at 0:07

    Excellent web site you have got here.. It’s difficult to
    find excellent writing like yours these days. I really appreciate people like you!
    Take care!!

    Отговор
  3. health benefits   25.10.2019 at 16:13

    Hi, I think your site could be having browser compatibility issues.

    When I take a look at your blog in Safari, it looks fine but when opening
    in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.
    I merely wanted to provide you with a quick heads
    up! Aside from that, fantastic site!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *