Лили Иванова най-после достигна мечтаната фигура

Лили Иванова

  Лили Иванова предизвика истински смут у руските си почитатели по време на концерта си в Москва преди броени дни.

Естрадната легенда бе поканена като единствен чуждестранен гост на юбилейния спектакъл на голямата тамошна звезда Иля Резник. Двамата с Лили са близки приятели от 30 години. На сцената нашата певица бе редом със самия Йосиф Кобзон.

Иля поднася цветя на своята гостенка от България

Публиката обаче бе шаш-ната от странното облекло на нашенката. Тя се бе издокарала като тийнейджърка бунтарка с кожено якенце, мрежест чорапогащник 15-сантиметрови токове и възкъсички кожени панталонки, оприличени от мнозина на гащички. Не само непривичният за годините й вид озадачи гостите на Резник. Феновете му не можеха да повярват колко слаба е станала нашата Лили. Голяма част от публиката не я беше виждала от времето след соца, когато примата беше доста по-пищна, а гръдта й бе блян за мъжката аудитория.

Дори на репетицията в Москва Лили не изневери на черния цвят и демонстрира перфектните си пропорции с кожен панталон по тялото. В гримьорната й бе осигурен пълен лукс. Стаята бе обзаведена със старинни мебели и отрупана с червени рози.

Крачетата на Лили са като две клечици

Изглежда, че на прага на своя 74 официален рожден ден Иванова най-после е достигнала до мечтаната фигура, която е изваяна с помощта на тежки диети и спартански режим – само чай, мед, попара и много рядко – телешки суджук, деликатес, така любим на величието. „Лили беше неузнаваема в Москва. Спомням си я крайно фина само на един концерт в Зала 1 на НДК преди три-четири години, но като сега никога не се е появявала – сигурно е свалила поне 10 кила“, коментира запален почитател на Иванова във фейсбук.

Тя има страница в социалната мрежа, която по няколко пъти на седмица се обновява с нови снимки, статуси и видеоклипове. За да е винаги в час с последните новости добър приятел на поп звездата й подарил айпад, с който да е винаги в интернет. Само за половин година онлайн обожателите на певицата са вече 13 000, а почти всяка нейна снимка е харесвана средно от около двеста човека.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *