Мегз се срина след катастрофата с камиона! Не спира да плаче… и да се снима – ВИДЕО:

miglena-kakanasheva-13

Миглена Каканашева получи нервен срив след катастрофата с камион, която преживя преди броени дни. Освен шока, че беше на косъм да изгуби живота си, дизайнерката се сблъска и с огромна хейт вълна в социалните мрежи, която я докара до сълзи.

Мегз направи пусна ново лайв видео, в което разказа какво се е случило след удара на камиона, който едва не я размаза. Заради преживения шок, още същия ден пила силни успокоителни. Отишла до банката по работа, но там припаднала. Бил й необходим близо час, за да се съвземе, разказа през сълзи дизайнерката.

Тя заяви, че искала да покаже на феновете си истинското лице на успеха в България. Колко е трудно да постигнеш нещо. Колко хули, обиди и подигравки трябва да понесеш по пътя. Колко нерви трябва да потрошиш и как трябва да жертваш дори здравето си, за да сбъднеш мечтите си.

Мегз се включи на живо минути след катастрофата с камиона

Мегз призна, че много се обижда, когато я наричат държанка и че някой й бил дал парите. Хората виждали само външния облик на успеха – колите, апартаментите и бляскавия й начин на живот. Но никой не се замислял колко много е жертвала, за да успее. Тя обаче е категорична, че е постигнала всичко сама, а не защото е гадже на някой си.

Миглена Каканашева „скромно“ отбелязва, че след 5 години ще е сред най- успешните хора в България. Но това бил един от най- трудните моменти в живота й и доказателството колко горчилка трябва да понесеш в името на успеха.

Хейтърите в социалните мрежи обаче не се трогнаха особено от тежкото състояние на дизайнерката, а продължиха да я „хранят“. Доста хора все още дори не вярват, че е преживяла тежка катастрофа с камион. А някои я съветват да се обърне към специалист, защото не изглежда на себе си.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*