Камион удари колата на Мегз! А тя… се снима с телефона! ВИДЕА:

Камион помете автомобила на Миглена Каканашева! А реакцията на дизайнерката втрещи феновете й: тя се включи на живо в социалните мрежи – разплакана и разтреперана, за да сподели за инцидента. Слава Богу, тя изобщо не е пострадала, а само тузарското й возило.

Преди да се стигне до катастрофата, Мегз закъса с автомобила си на Околовръстното шосе в София. Тя се включи на живо, за да сподели с феновете си, че както карала, изведнъж колата изгаснала. Излязъл някакъв надпис, който тя не разбира, защото е на английски. Впоследствие стана ясно, че е проблем със скоростите и трябва да отиде на сервиз.

Миглена се обадила на Пътна помощ и докато чакала… я ударил камион!

През сълзи и хълцайки, дизайнерката отново се включи на живо в социалните мрежи, за да съобщи, че летящият с бясна скорост камион помлял предната част на автомобила й.

Вместо да получи съчувствие от феновете си, Каканашева отнесе лавина от негативни коментари. Повечето хора недоумяваха как е възможно в такава тежка ситуация, първото, което й хрумва, е да се снима с телефона. А някои дори я посъветваха да се обърне към психиатър.

Други пък, изобщо не й повярваха на историята и директно я обвиниха, че само театралничи.

Така или иначе, Мегз сътвори поредния сеир. А талантът й в тази област е ненадминат и високо оценен от продуцентите на „Вип Брадър“. Те всячески се опитват да я прикоткат в къщата, но дали това ще се случи, ще стане ясно през есента. Но Меги никак не е лесна и има много претенции. А и парите, които иска, са като за хонорар на холивудска звезда. Но пък и рейтингът, който ще направи, със сигурност ще е един от най- високите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *