Симеон Дянков: Ние от ГЕРБ сме по-кадърни от всички предшни правителства!

Симеон Дянков

Симеон Дянков е на мнение, че бюджета не трябва да се отпуска дори и за минимално облекчение положението на хората, изхождайки от своя опит като част от Световната банка.

Вицепремиерът се хвали, че като част от тази институция е работил в над 100 държави и бил виждал колко е лошо малко да отпуснеш бюджета. Лошо е да отпуснеш бюджета, но тези държави са по- принцип майки за народа си и дават пари на хората, за да живеят охолно.

И преди в България е имало абсурдно положение при правителството на Жан Виденов, които бяха поставили България в абсурдно положение. Финансовият министър е на мнение, че ние сме били по-кадърни от повечето държави около нас.

Симеон Дянков вицето

Така Дянков отвърна на въпросa, защо броят на българите, които работят за Световната банка, е по-голям от този на гражданите на ново присъединилите се държави, членове на ЕС. Тук той е прав, но защо като сме толкова кадърни, България продължава да е най-бедната държава в Европа? Дянков не спира с хвалбите и казва, че преди три години сме били много радостни, когато си поставихме за цел да настигнем Гърция.

А сега хората казвали „Кой ти гледа Гърция,  къде е Австрия?” Тази нетърпеливост някак си трябвало да я преодолеем, завърши гениалният Дянков. Тези думи показват, колко много са се откъснали от действителността управляващите, каква Австрия, каква Австралия? В една „нещастна” Гърция пенсионерите ще вземат повече като коледна надбавка, отколкото пари взимат българските пенсионерите за цяла година.

Тук вече толкова се сви потребителската кошница, че се все повече бизнеси фалират. Всеки ден слушаме и гледаме, за хора, които теглят кредити, за да си платят сметките на монополистите.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TLAOGZOrAbU

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Симеон Дянков: Ние от ГЕРБ сме по-кадърни от всички предшни правителства!"

  1. SS   17.11.2012 at 22:41

    Но без ВДянков.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *