Гавра! Брад Пит купил за ЧРД на Анджелина еротично бельо

Брад Пит и Анджелина Джоли

  Брад Пит страда от пълна липса на тактичност. След като жена му Анджелина Джоли се подложи доброволно на тежка операция за премахване на гърдите, той й направи неуместен подарък. Актьорът сюрпризира любимата си със сутиен за 3000 долара – жест, който мнозина изтълкуваха като пълна гавра.

Откакто в средата на май Джоли разкри, че е отрязала циците си, за да избегне риска от рак, интересът към нея не секва. Сега всички я зяпат в деколтето, за да разберат как се чувства тя с новите си силиконови гърди. Това, разбира се, на нея никак не й е приятно, защото й напомня за преживения кошмар.

За съжаление най-близкият й човек също не й влиза в положение. Вместо да отклонява вниманието й от проблема, той сякаш я кара да мисли отново и отново за отстранения бюст. Такъв ефект предизвикал и с подаръкът, който й направил за 38-ия рожден ден.

Бельото за 3000 долара актьорът купил по време на европейската си обиколка за представянето на новия си филм. Брад влязъл в магазин на известната марка за еротични аксесоари „Агент провокатор“ и се сдобил с комплект изрязани дантелени гащи и сутиен. А по-късно, попитан от журналистите с какво е зарадвал изгората си, не се поколебал да разкрие същността на подаръка. „О, нещо лично е!

И е малко мръснишко“, обяснил холивудският любимец.

Как точно е реагирала Джоли на бельото, вероятно няма да се разбере. Знае се обаче, че за рождения й ден семейството се почерпило в суши ресторант. Многодетната фамилия поръчала японски деликатеси на цена близо 1000 долара.

Пит останал очарован от обслужването и платил 1846 долара в кеш на сервитьорката Ундине Орт, като така превърнал и нейния ден в празник.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *