Анджелина Джоли забрани на децата си да се снимат в киното

Анджелина Джоли и Брад Пит

  Лентата „Z-та световна война скара звездната двойка Брад Пит – Анджелина Джоли. Във филма, който в момента трупа завидни печалби от продажба на билети, участва най-големият син на звездите – Мадокс. Той е от Камбоджа и беше осиновен от Джоли и Пит преди години. Първоначално Анджелина приела идеята синът й да дебютир в киното.

След като гледала филма, в който Мадокс се появява за кратко в ролята на зомби и бързо е покосен от изстрел, актрисата съжалила, че се е съгласила синът и да участва в продукцията. Идеята за кино дебюта била на Брад Пит, който бил на твърдото мнение, че не е лошо не само Мадокс, но и останалите им деца да се пробват в киното.

Анджелина и Брад с децата си

Заради непримиримите си позиции Анджелина и Брад стигнали до шумен скандал, които бил далеч от имиджа им на непоклатима двойка. По време на скандала Джоли поставила ултиматум на Брад и му казала, че е издевателство над децата му да ги вкарва в роли.

Според медиите отвъд океана независимо от неразбирателствата двамата актьори имат много силна връзка и едва ли би се стигнало до раздяла. Въпреки това те все пак подчертават, че всичко е възможно, особено ако скандалите продължат и двамата не стигнат до консенсус.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *