Анджелина Джоли с годежен пръстен за 250 000 долара!

Анджелина Джоли с годежният си пръстен

  Най-одумваната холивуд­ска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит се реши на брак. Звездите не са разкрили това официално, но на безименния пръст на лявата ръка на актрисата вече се мъд­ри огромен диамантен пръстен.

 Джоли за пръв път фотографирана с годежното бижу ми­налата   седмица   при посещение в музей на изкуството в Лос Анджелис. Тогава тя бе в компанията на оси­новения си син Пакс и бъдещия си съпруг. С Брад сияеха от щас­тие и непрекъснато се прегръщаха и  любуваха един на друг. Онова, което привличаше най-силно погледите към тях обаче, бе не демонстрацията им на интимност, а гигантският скъпо­ценен камък, кра­сящ лявата ръка на Анджелина.

 Според запознати цената на пръстена е 250 000 долара. 

Най-големият диамант, около който са инкрустирани още няколко скъпи камъка, е с правоъгълна форма и е почти 5 карата. Специалисти разкриват, че преди време той бил в ко­лекцията на легендарната актриса Елизабет Тейлър. Брад Пит го купил на търг през 2011 г, което подсказ­ва, че намерението му да оферира брак на половин­ката е добре планирано. 

Работата по годежния пръстен продължила дъл­го, което и забавило пред­ложението за венчавка. Това разкри бижутерът, сътворил скъпия подарък.

Брад се свързал с майсто­ра преди 12 месеца и по­искал от него да сътвори бижу шедьовър.

 „Пит имаше специална визия за това как да из­глежда пръстенът и точно затова толкова се забавих­ме. Държеше всичко да е изпипано до най-малкия детайл. Искаше да подари на жена си пръстен, пер­фектен като нея“, разкрива дизайнерът Робърт Прокъп. Той е единственият, осмелил се да отвори дума за бъдещата сватба на хо­ливудска двойка №1.

  Неговата работа никак не била лесна. Брад редовно му висял на главата и го контролирал. „Присъствие­то му ме забавяше, но по­казваше и личната му ан­гажираност към бижуто“, отбелязва майсторът.

 Според „Стар“ Анджели­на и мъжът й усилено се готвят за лятна сватба далеч от папараците.

 Церемонията ще е в шатото на тандема в Южна Франция. Още преди ня­колко месеца изданието писа, че в имението кипи упорит труд и всичко се преобразява. Към вече изградените постройки са вдигнати още няколко, на­вярно, за да поемат ВИП гостите, които звездното семейство ще посрещне. На венчавката със сигур­ност ще присъстват Джор­дж Клуни, Мат Деймън, Едуард Нортън и Куентин Тарантино.

 „Джоли и Пит не са ре­лигиозни, но ще има и це­ремония в малък параклис, който се намира на терито­рията на имота им“, разкри­ват източници на „Стар“. И допълват, че разходите по реконструкцията на френ­ското шато са надхвърлили милион долара.

 

Правеят “Дисниленд” за децата

 Освен със сватбата си Брад и Анджелина са решили да зарадват децата си и с увесе­лителен парк. Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан ще се забавляват в най-скоро време в свой „Дисниленд„, вдигнат на територията на семейното имение в Южна Франция. Съоръженията в парка ще бъдат захранвани със слънчева енергия.

 Проектът включва огромен басейн, пър­залки с тунели, лодки, пиратски остров със замък, въртележки и картинг писта за по-големите момчета, разкриват запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *