Росен Петров вече едва диша през носа си

Росен Петров

  Все по-плашещ външен вид започва да придобива водещият на „Нека говорят…“ Росен Петров. Едната му ноздра изглежда буквално като отсечена, забелязаха наблюдателни зрители на Би Ти Ви.

Вече е очевидно, че водещият изпълнява с огромни усилия задълженията си и се мъчи на работното си място, което е видно и от спадащия рейтинг на предаването.

През носа си Росен не може да диша. Гостите в предаването също се затрудняват, защото доста често не разбират какво ги пита, а и изпитват неудобство да го гледат право в лицето. Неловката ситуация разконцентрира събеседниците, някои от които не могат да скрият съчувствието си към известния журналист.

Петров вече се е отчаял от лекарите у нас, разказват близки до него. Самият не знаел вече на кого да се довери, а проблемът му става от сериозен по-сериозен, без да личи каквото и да е подобрение.

Петров не усеща никакви миризми, вече няма и вкус, тъй като рецепторите му тотално са отказали.

Тъй като бг. лекари не успяха да му помогнат, Росен е взел решение да се пробва другаде. Петров единствено изчяква да излезе в отпуск, за да се консултира със специалисти от Белгия или Германия, там евентуално би могъл да се подложи на някои от най-модерните методи за лечение на загадъчното му заболяване. От много месеци насам с това подпухнало лице и подути ноздри Росен Петров направо не прилича на себе си. Той е разсеян, гъгне в ефир и дори на моменти изглежда като дрогиран или пиян. Фрапантната промяна във външния вид на тв водещия предизвика поредица от клюки и предположения, което очевидно допълнително го депресира.

„Странно е, че продължава да е на екран, вместо да предприеме светкавично лечение. Изненадващо е, че славата за него като че ли е по-важна, отколкото здравето“, недоумяват феновете му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *