Графа се разделил с бившата си изгора Маргарита Будинова, след неуспешни опити да я промени

Графа

  Историята е пълна със случаи, в които балерини са се оказвали фатални жени. В България също има примери за това. Последният е Маргарита Будинова.

Танцьорката нашумя, след като оплете в любовните си мрежи шефа си Андрей Арнаудов и го раздели със законната му съпруга – сръбкинята Даниела. Преди да увисне на врата на тв продуцента обаче, красавицата успя да вкара в леглото си и друг известен нашенец – Влади Ампов – Графа. Навремето двамата бяха толкова сигурни в любовта си, че мнозина техни приятели им предричаха брак.

Влади и Маргарита започват да излизат заедно през 2004 г. По това време балерината участва в някои от клиповете на певеца. Връзката им е страстна и обсебваща, но, както се оказва впоследствие, пред нея няма бъдеще. Сега Будинова е напълно охладняла към Графа и не се притеснява да разказва, че го е използвала. Случвало се е тя да заявява, че се е събрала с поп изпълнителя, за да преодолее разлъката си с друг мъж. „Намирах се в доста сложен период – раздяла с човек, когото обичах болезнено. И тогава срещнах Влади“, признавала е чистосърдечно балерината.

Графа с Маргарита Будинова (вляво)

Графа винаги е бил далеч по-сдържан в изказванията си за преживяното с танцьорката.

Той с половин уста разкрива, че заради жените си е изпадал в депресии, които преборвал само с помощта на работата си. Едно от най-сериозните му разочарования на любовния фронт било именно с Маргарита Будинова. С нея скъсали заради жаждата й за слава и амбициите й за танцувална кариера.

След като неуспешно се опитвал да я промени и да я накара да гледа по-сериозно на плановете му за семейство, Влади прогонил красавицата от живота си. За да излекува разбитото си сърце, той потънал в работа по биографичния си роман „Белезите по гърба ми“. В мемоарната си творба Ампов разкрива болките и душевните си терзания, с които се е сблъсквал през годините.

Превъзмогнал Будинова, Графа залюбил друга хубавица – управителката на заведение Мария. „Тя успя да ме промени много в положителен план. Започнах да гледам по-ведро на живота, не изпадам в депресии както преди. Децата допълниха приказката.

Графа щастлив днес със съпругата си Мария

Всичко придоби нов смисъл, дори в работата се получи някакъв рефреш“, споделя Влади Ампов.

Случайно или не, между Мария и Маргарита има огромна визуална прилика. И двете са дребни на ръст, много слаби, с еднакви коси и очи. Чертите на лицата им също са сходни.

За разлика от балерината обаче управителката на заведение се справя доста по-добре в съжителството си с Графа. Тя дори му роди две дечица – момче и момиче.

„Когато я видях за първи път, си казах: Ако някога бъде моя, ще я взема за жена. Отне ми цяла година, докато я накарам да излезем. Но точно това ми хареса в нея – не се повлия на суетното изкушение, че съм известен“, казва Графа, намеквайки, че е значително по-щастлив с управителката на заведение, отколкото с балерината.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *