Дядо комарджия набута 4 годишната си внучка с 11 000 лв борч!

малката длъжница Изабел

Както стана ясно през последните години у нас, освен наследство, негласно се наследяват и .. борчовете!

Варварската практика прави наследниците на починалите хора лесни жертви на жадните за изгода банкери и фирми за събиране на кредити. Така често  мъката по загубен близък човек се съчетава  с мъката от непосилните лихви и глоби за просрочени дългове.

Дългове, често за които роднините и наследниците нямат и понятие . Така наскоро 4 годишно дете осъмна с дълг от 11 000 лева кредити, завещани му от дядото.

Детето станало наследник на дълговете, понеже баща му починал отдавна, а майка му нямала брак с таткото. Лелята пък подала документи за отказ от наследство и така детето ще трябва да връща парите, след като стане на 18 години.

Момиченцето и майка й - Хрисимира живеят сами и не виждат изход от проблемната ситуация

Преди няколко месеца майката на малката Изабел, както се казва детето, разбрала от есемес, че дядото починал и им оставил в наследство единствено дългове.

На всичко отгоре се оказало, че приживе човекът нямал никаква собственост, поне малко да покрие дълговете му към банките. Така си остава загадка как са му давали заеми банките, като няма собственост? Потресената майка коментира, че се чувства така, като че ли някой комшия изтеглил парите, а те трабва да го връщат, завършва покрусената жена.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/X_V5r1mO788

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *