Дете измина пътя от Бургас до Шумен като … багаж!

Автобус на скандалната фирма

Сигнала за това подаде възмутената майка на детето. Оказва се, че шофьорът на автобуса излъгал майката на 9-годишния малчуган.

Семейството се качило на рейса след увещанието на шофьора, че имало свободни места в автобуса. Качвайки се в рейса на скандалната фирма „Юнион Ивкони“ се оказало, че няма места и возилото е претъпкано.

Жената седнала на земята, а детето в багажното отделение, между куфарите. Скандалното е, че за тези условия, като в индийски автобус, шофьорът ги таксувал по редовната тарифа –  майката за 19 лв., детето – за 8 лева. Отгоре на това, жената дала на наглия водач 30 лева, а той не и върнал и стотинка, оправдавайки се, че нямал дребни, оплаква се майката.

Като доказателство майката дава снимки на ужасните условия, при които са били принудени да пътуват. От кадрите се вижда как детето е свряно между куфари и сакове в автобуса. Това не е единственият случай, твърдят очевидци, автобусите на това направление са винаги се претъпкани. А фирмата е монополист.

Майката седяла на земята, а детето й между багажа

Това положение прави шофьорите  нагли и през лятото шофьорските безобразия зачестяват, а контролните органи подминават фирмата „Юнион Ивкони” като пътен знак, без назначение. Не са един или два случая, при които шофьори пушат в претъпканите автобуси или се държат грубо с клиентите, които всъщност им плащат заплатите.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9470aNaUDC0

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Дете измина пътя от Бургас до Шумен като … багаж!"

  1. Kalina   26.08.2012 at 9:55

    Как така едно време, когато СДС беше на власт имаше свръхмодерни нови автобуси. Сега няма пари за тези години след като бабички и старци събориха правителството на Филип Димитров те изпоядоха и натъпкаха на клоуните явяващи се на предизбирни кампании всички пари. Аз съм против да има такива предизборни кампании. В България, която е в тежко положение от това да се обслужва този и онзи с нужди, няма възможност да харчи пари за никому ненужни предизборни кампании. Каква полза имаме ние от изборите? Да се явява този и онзи и да се дават милиарди. То и едно магаре може да се яви да бъде избирано. Искам да се ограничат кандидатите до смислен брой и наистина да бъдат качествени хора, които рабират от управление. Както и да се намали 10 пъти парите харчени за кампаниите.

    Отговор
  2. stamena   26.08.2012 at 21:45

    Абсолютна истина! Миналата година шофьорът на тази фирма пушеше пиеше кафе и говореше по мобилния едновременно по линията Бургас София! На кого ли е тази отвратителна фирма

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *