Мариана Попова пак ще се жени във ВИП Брадър!

Мариана шалМариана Попова и новият й любим – актьорът Веселин Плачков са получили покана за участие във  „ВИП Брадър”.

Веселин Плачков, който стана известен в ролята си на Дякон Левски, е невероятно чаровен, има много фенове и ще накара и по-културните зрители да гледат предаването с интерес. В комплект с него върви и Мариана Попова, която веднъж вече беше в шоуто и вдигна рейтинга му много силно. Причината беше бащата на дъщеря й – Ханес, който влезе в Къщата да й направи предложение за брак.

Певицата беше искрено развълнувана, защото отдавна мечтаеше да се види булка, а продуцентите сбъднаха желанието й. Зрителките ронеха сълзи като на индийска сапунка, когато Ханес цъфна с пръстен с диаманти и коленичи в краката й. А след това двамата изкараха медена седмица пред очите на всички.

Истински брак след това обаче така и нямаше. Оказа се, че Ханес си пада не само по Мариана, но и по други жени, а най-голямата му любов е чашката.

Двамата няколко пъти определяха датата на сватбата, докато певицата не го хвана на калъп със сервитьорка и не го изгони от къщи.

Мариана и ПлачковДали сега сценарият ще се повтори и Плачков ще падне с пръстен в краката й? Или ще се захласне по плеймейтките, които се готвят да атакуват полуголи риалитито? Това ще е интригата на сезона, а актьорът има доста палав поглед, пък Мариана е много ревнива.

Сега дамата обсъждали дали да покажат чувства пред цяла България, а това пък зависело от хонорара. В момента Нико Тупарев яко е развързал кесията и е готов да плаща за зрелища. А колко струва любовта на двойката, ще стане ясно след пазарлъка.

Говори се, че двамата заедно ще получат сума колкото един малък апартамент.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *