Мариана Попова разкри пикантни подробности за връзката си с Веселин Плачков! Виж Тук:

Мариана остарялаМариана Попова така се носи на крилете на любовта, че забравя дори да купи хляб.

Певицата е видимо отслабнала и с разфокусиран поглед. Явно мисли единствено за любимия си денонощно. За пръв път тя призна пред зрителите, че е лудо влюбена и това е най-голямата любов в живота й. Когато го срещнала, не знаела кой е и какво работи, но го харесала като мъж.

„Сприятелихме се. Той беше в труден момент от живота си, а аз му помагах със съвети и го изслушвах. Бях винаги до него, винаги можеше да поплаче на рамото ми. Но после, нали знаете какво се случва при подобни приятелства, от утешение на утешение се озовахме в леглото и всичко беше прекрасно.

Сега живеем заедно в по-малък апартамент, но е изпълнен с любов. Никога досега не съм се влюбвала така, сърцето ми ще се пръсне“, призна с равен тон Мариана, сякаш говореше колко саксии има на прозореца. Далеч по-пламенен беше Плачков, който се затрудни да определи какво е тя за него и се спря просто на думата ЖЕНАТА.

Двамата участват в „Черешката на тортата“, но на Попова никак не й беше до готвене. Тя наряза една шопска салата, изпържи няколко кюфтета, изпече картофи за гарнитура и се изчерпа. Гостите очакваха префърцунено меню, но певицата даже беше забравила да купи хляб и ги накара да ходят с лимузината в някоя пекарница. Десертът  пък бе купен от сладкарница. Кичозна торта, която никой почти не хапна.

Мариана и ПлачковЗа радост на зрителите, влюбените нито веднъж не се целунаха и изобщо не достигнаха рекорда на Дидо от Д2, който си размени 100 целувки с жена си.

Така и не стана ясно защо Мариана е толкова апатична, защо се разплака само веднъж, като говореше за любовта си. Гледащите предаването останаха с впечатление, че Плачков е много по-влюбен и наистина изживява страхотни трепети, а тя се беше отнесла в някакъв свой свят.

Най-вероятно това беше демонстрация колко много я обичат и певицата я изигра отлично, без да показва и грам емоция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *