4 храни за отслабване, които винаги трябва да имаш под ръка

Заредете хладилника с тези здравословни храни и никога няма да ви се наложи да поръчвате отрова за вечеря

„Диетин Комплект” за отслабване

храни за отслабване

Коледният дух и тържествата могат да бъдат ужасни за талията. Парти порциите от пържени меса и купища сладкиши не само пречат при отслабване, но и те карат да се чувстваш като болен, особено ако са съчетани с обилни количества алкохол. Решението е познато – просто се запасете със здравословна храна и ще имате качество, дори ако нямате време да отидете на пазар.

Замразени пилешки гърди или океанска риба

Дори не е нужно да търсите специално замразени продукти, съвсем спокойно можете да си ги купите пресни и да ги пъхнете в камерата, когато се приберете. Когато дойде време за хранене размразете и пригответе каквото ви се полага. Протеинът в пилето и полезните мастни киселини в рибата са основни съставки за вашето добро здраве.

Яйца

Те са евтини, лесни за приготвяте и при правилно съхранение не се развалят бързо. А са пълни до дупка с чист, натурален протеин. Още някакви въпроси?

Замразени зеленчуци

През зимата това е най – добрата стратегия да си осигурите естествени витамини. Изберете какъвто предпочитате зеленчук, независимо дали това е спанак, броколи, карфиол или някакъв микс. Когато ги размразите сгответе с малко зехтин, чесън и лук, след което ще имате едно хубава храна, пълна с фибри.

Пълнозърнести продукти

Помислете: кус кус, кафяв ориз или овесени ядки, поставени в една удобна кутия. Всичко, което трябва да направите е да я отворите и да сварите. Чудесна гарнитура към яйца, месо или риба.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *