Явор Бахаров все е на хранилка при гаджетата си

Явор Бахаров и Александра Тюркмен

  Явор Бахаров се оказа майстор в намирането на заможни гаджета. След като преди година скъса с Луиза Григорова, щерка на шефката на модна агенция „Ивет фешън“, от няколко месеца младият актьор излиза с друга богаташка наследница. Така той си осигурява не само достъп до хайлайфа, но и прилична издръжка.

Откакто се е присламчил към щерката на покойния гангстер Фатик – Александра Тюркмен, Явор няма то какво да се оплаче. Не му липсва нищо – нито пари, нито контакти във ВИП средите. Друг е въпросът, че и статутът му на мъжка държанка не е за завиждане, но пък той явно е преглътнал това.

Преди да се хване на хранилката на Александра, Явор имаше краткотрайна авантюра с друга актриса. Тя бързо го разбра колко струва и го заряза. За разлика от нея обаче госпожица Тюркмен се оказа не толкова прозорлива.

Бахаров и издънката на Фатик станаха гаджета в началото на пролетта. Някъде тогава – в средата на март, направиха и първия си дебют в обществото като двойка. Това стана на премиерата на сериала „Недадените“, в който участва и Явор. В онзи момент на всички им направи впечатление, че младежът се старае да се докара пред баровката като идеална партия за нея.

Миналия месец двамата си направиха идентични татуировки в знак на силните си чувства един към друг. Явор си изрисува кръстове на външната страна на двете длани, досущ като тези на гаджето му. После Александра снима еднаквите татуси и постна кадъра във фейсбус. Под фотоса пък написа: „Ин и Ян“ (китайската концепция за това на две противоположни сили се допълват взаимно и преливат една в друга – б. р).

С Луиза Григорова

Госпожицата не била недоволна от загаджването си с Бахаров, твърдят запознати. На нея й харесвало, че той се държи като неин паж, а и смятала, че връзката им спомага за личната й популярност. И действително – откакто е с Явор, гангстерската дъщеря все по-често попада в светските хроники на медиите. Младата дама се надява да я забележат й в киносредите и да започнат да я канят по сериали като любовника й.

Дали тази връзка ще просъществува дълго, само времето ще покаже. Налице са обаче сериозни подозрения, че в момента отношенията на Бахаров и Александра са във временна криза.

Тези дни той се появи на няколко събития без щерката на Фатик, а по настроението му си личеше, че е угрижен. В същото време госпожицата бе забелязана сама по морето.

С Александра Тюркмен

Звездата на „Недадените“ и „Стъклен дом“ още не е заживял при любимата си. Тя отказва да го приюти в баровския си дом и той е принуден да обитава доста по-скромно жилище. „С едни приятели използваме къща на кооперативен принцип. Зимата беше тежко заради отоплението, но сега е много приятно. Имаме двор, правим си сутрин закуска на слънце, а вечер – барбекю“, обясни неотдавна къдравият актьор в свое откровено интервю за хитовото списание Love Style.

За него открай време се говори, че е голям използвач и може би тъкмо затова Александра го държи на дистанция от дома си. Припомняме, че като тръгна с колежката си от „Стъклен дом“ Луиза Григорова, Явор се намърда в апартамента й и не си даваше зор да участва в плащането на сметките. Това бе и една от причините майката на тогавашната му изгора – Ивет Григорова, да не го одобри за свой зет. Другата беше, че прекалява с пиенето и забранените стимуланти.

За да удовлетворява своите порочни нужди младият актьор харчи и до днес голяма част от хонорарите си и често излиза на червено. Ето защо му е жизненонеобходима богата приятелка, която да го издържа, коментират в арт средите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *