На морето хората изпищяват на ден от по 7 кражби!

Крадци атакуват туристите по морето

Това твърдят от руската преса. Според братушките кражбите в нашите курорти са ежедневни, а някои от посетителите си патят от хайдуците, още едвам стъпили на българска територия.

Според полицаите нашите курортни комплекси са пълни с гастролиращи джебчии, а органите на реда регистрирали най-малко по седем кражби всеки ден. Обирджиите често влизали и в хотелските стаи чрез катерене по балконите.  От своя страна родните хотелиери твърдят може би, за да оправдаят бизнеса си, че чужденците масово лъжели, че са станали жертва на обир или

Черноморски изглед

грабеж, за да прибират тлъстите обезщетения на застрахователите. Като според хотелиерите поне половината от сигналите на чуждите летовници са измислица, ако не и повечето от тях. Но въпреки тези твърдения, всяка година нашата страна е посещавана от над 6 милиона летовници от цял свят. Даже британските туристи твърдят, че в нашата родина е най-евтиното място в Евросъюза. Дори нашата южна съседка Турция в сравнение с България е като Дубай- цитира британски турист у нас „Юромаг“ преди три дни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *