Майка намери изгубената си преди 12 години дъщеря!

Крайно щастливо стечение на обстоятелствата помогнало на Олга Менжерес да се върне в семейството си, от което била отвлечена преди 12 години.

Според показанията на майка й Татяна Менжерес, Олга се е загубила, когато е била само на 4 годинки. През този съдбовен ден, бащата на момичето го взел със себе си, отивайки на гости при родителите си. На гарата, той оставил детето без надзор само за няколко минути, но това било достатъчно момиченцето да изчезне безследно.  Започнало издирване на детето, но усилията на полицаите не дали никакъв резултат. Олга изчезнала яко дим, без следа. Установено било единствено, че момичето е било отвлечено

Цигански табор!

от някаква възрастна жена. Години след това, след завръщането при родителите си, Олга разказва, че действително е била отвлечена от една възрастна жена, която я отвела в Одеса. Там те са живели в мазето на някакъв православен църковен храм и са се издържали от просия и дребни кражби. След седем години подобен живот, детето избягва от старицата и попада в цигански табор. Заедно с циганите Олга продължава да се занимава с просия, докато не попада под вниманието на социалните служби, които опитвайки се да намерят родителите й,  пускат нейна снимка по телевизията. Там се случило чудо, майката Татяна Менжерес веднага познала дъщеря си,  въпреки факта, че не я била виждала в продължение на много години. Накрая щастливото семейство се събрало отново.

ЦИГАНСКИ ТАБОР

http://youtu.be/Q1oELx3MgqM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *