Изселват циганите от плевенският „Блок на ужасите”!

Блока на ужасите в Плевен

Общинарите са потресени – обитателите на този блок са разбили стълбищата, смъкнали и предали повечето водопроводни тръби и кабели. Блокът е на гол панел в момента, ужасени са плевенчани. Ромите дори са отмъкнали и асансьорите на 16 етажния блок.

„Блокът на ужасите” е в квартал Сторгозия и от обитателите му са пропищяли всички в квартала. Дори се стигнало до етнически сблъсъци. Блокът е доведен до това състояние само за … шест години, през които е бил в циганско владение. Жителите на панелката изнесли всичко, което може да се изнесе- прозорци, парапети, дори са разбили стълбите за арматурното желязо. Затова от общината в Плевен изселват обитателите на панелката.  Вече почти всички  цигани, които живеят в блока са изгонени оттам, съобщават от община Плевен. В момента блокът

Блок на ужасите

се обитава само от пет семейства, но до края на седмицата и те ще трябва да го напуснат. До сега са изселени тридесет фамилии. Редовните платци дори вече са получили нови общински жилища.  Според специалистите, въпреки състоянието в което се намира, конструктивно панелката е здрава. Сега кметът на града проф. Димитър Стойков, ще търси купувачи, които нямало да гледат коне по терасите на блока.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО КУЛТОВИЯТ БЛОК 20 ЯМБОЛ:

http://youtu.be/vp_e7u2q3Fs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *