Мъж спял до починалата си съпруга 5 години!

Ле Ван с жена си и синът си

Виетнамец изкопал тялото на починалата си съпруга, покрил го с глина във формата на женска фигура и го положил на леглото, така че да може да го прегръща всяка нощ в продължение на пет години.

55-годишният Ле Ван от Ха Лам в центъра на провинция Куанг Нам започнал да спи върху гроба на жена си, след като тя починала през 2003 година. След година и половина той решил да изкопае тунел до гроба, в който да спи при дъжд или вятър.

семейна снимка

Съседите и властите, обаче, научили за тези му постъпки и го убедили да спре. Така по късно Ван изкопал трупа на жена си, занесъл го вкъщи, където той се намира и до ден днешен. Синът на Ван прегръща майка си всяка нощ преди да заспи.

Човекът признава, че години наред съседите му се страхували да влязат у дома му, но вече превъзмогват това и го посещават от време на време. Той смята, че е различен от другите.

лека нощ!

                                                                                                      Всъщност духът на жена му бил с него и сина му през цялото време, така, че спането с нея не о притеснявало въобще.

Местните власти планират инспекция в дома на Ван, поради новите закони за хигиената, според които тялото трябва да се кремира или зарови, а погребенията не могат да се правят в градините на хората без одобрение.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vnXQe8rnv9M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *