Клиенти спят без секс с персонала на клуб в Япония

Соинея

Соинея е специален клуб, които отвори врати в ексцентричната област Акихабара в Токио през септември. В него може да се спи с дама от персонала – на определена цена.

Соинея, чието име буквално означава „магазин, в който да спим заедно“, не е публичен дом, а клуб, в който може да се гушкаш, след като си платил пропуск от 3000 йени (38 долара), а клиентите могат да си избират от менюто продължителността на гушкането. Бизнесът предлага и допълнителни услуги, разбира се заплатени.

сервитьорка в заведението

За 1000 йени клиентът може да масажира краката на жена, да го гледат, да го галят по главата, да преоблича жената. Интересно е, че е по-скъпо е да правиш масаж на краката, отколкото да ти правят.

Това не е първият бизнес за гушкане. В Рочестър, Ню Йорк също е открит подобен клуб, където за 1 долар на минута може да се гушкаш. И тук, подобно на Япония, нещата не опират до секс.

Въпреки консерватизма, Япония и особено Токио не са чужди на бизнеса с табута. Наскоро две бивши порно актриси отвориха първия бар, който е посветен на жената и насърчава разговорите за мастурбация.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/udP3C3cOzu0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *