Вдовицата на Бай Миле в схватка за имот

Силвия пянягонова води ожесточена война за няколко декара търговски площи край хотел „Ку-бан в Слънчев бряг

  Баталните сцени с участието на кръвожадни мутри, които се разиграха в идеалния център на Слънчев бряг в началото на юли, са свързани с имотен спор на вдовицата на Бай Миле – Силвия Панагонова.

В разгара на сезона посред бял ден в центъра на Слънчев бряг седем грамадни мъже нахълтаха в частен имот и започнаха да трошат металните ограждения. След това на терена с мръсна газ влезе бус, който смачка няколко паркирани автомобила, сред които и джип „Рейндж Ровър“ за над 100 000 лева. След безчинствдто мутрите зарязаха буса и офейкаха, а охранителна камера засне безобразията им.

Бай Миле

Дни по-късно десетина мутри отново нахлуха в имота с бухалки, потрошиха няколко охранителни камери и паркираха огромен камион „ЗИЛ“ пълен с камъни. Камионът стоя цяла седмица в центъра на Слънчев бряг.

Източници от подземния свят разкриват, че мутренските изпълнения са поръчани от поморийския бизнесмен със спорна репутация Пламен Петков, който води ожесточена война с вдовицата на Бай Миле Силвия Панагонова за няколко декара търговски площи между хотел „Кубан“ и крайбрежната алея.

Жълтият бус, който потроши умишлено паркирани скъпи возила в центъра на Слънчев бряг, бе впрегнат като оръжие във войната между вдовицата на Бай Миле и бизнесмена със спорна репутация Пламен Помориеца

Пламен Помориеца и Силвия Панагонова бяха съдружници в няколко фирми, но се разделиха след грандиозен скандал преди 2 години. Според някои бомбата, която миналата пролет избухна в двора на къщата на мафиотската вдовица, е била поръчана от бившия й ортак.

„В началото на летния сезон и вдовицата на Бай Миле, и Пламен Помориеца отдадоха под наем магазини около хотел „Кубан“, тъй като мястото е обща собственост, която те не могат да разделят. Затова започнаха да си пращат мутри един на друг. От полицията гледат безучастно сеира и няма да е чудно, ако тази война завърши с трупове…“, мрачно предричат местните жители.

Според думите им Пламен Петков е в близки отношения с Митьо Очите, докато вдовицата на Бай Миле е подкрепяна от Румен Николов – Пашата. Засега обаче маститите мафиоти не са взели страна в конфликта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *