Юксел Кадриев ходи на работа с такси, след като му взеха книжката!

Вторник вечер, 9 aприл. Юксел Кадриев спира с таксито пред денонощен магазин, за да си купи цигари

  След като успя да се спазари със съда и се отърва само с условна присъда и отнемане на шофьорската книжка за 6 месеца, водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев е започнал да се придвижва с такси. Папараци заснеха Кадриев да ползва услугите на жълтите коли. Такси го оставя на работа сутринта и го прибира след края на информационните емисии.

Във вторник вечерта новинарят си повика такси, след което отпраши с него към вкъщи. Пътьом любимецът на зрителите се отби в магазин за цигари и алкохол на столичния булевард „Витоша“ и се запаси с две кутии тютюн. После таксито го стовари пред общинския апартамент, в който живее в квартал „Борово“.

Колеги на водещия разкриха, че няколко дни Кадриев е идвал на работа с велосипед. Нахлупил бейзболна шапка, за да не го разпознаят, Юки стигал до Би Ти Ви, въртейки педалите. Проливните дъждове тази седмица обаче го накарали да зареже колелото и да се метне на такситата.

Както вече е известно, Кадриев остана без книжка за половин година за шофиране в нетрезво състояние. Заради признатата вина и разкаянието водещият получил само условна присъда от 3 месеца затвор с 3-годишен изпитателен срок. Дори не му се наложило да извършва унизителното за него боядисване на пейки в парка или рязане на храсти, каквото предвиждал законът при по-леките случаи на нарушение.

В края на февруари Юксел катастрофирал късно през нощта, удряйки се в таксиметрова кола, след което направил опит да подкупи таксиджията със 150 лева, за да не викат полиция, твърдят очевидци. Водещият каза, че съвсем сам е звъннал на телефон 112 и повикал ченгетата, възмутен от собствената си постъпка. Дрегерът отчел 1,59 промила алкохол, което според експерти са около 2 големи уискита. В интернет обаче бързо завъртяха клип, заснет по време на инцидента, на който ясно се вижда как Кадриев фъфли и крещи на шофьорите. Той прекарал близо 9 часа в полицейското управление, като дал за изследване и кръвна проба. Новинарят искрено съжали за пиянската си изцепка и поиска прошка от зрителите, близките и колегите си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *