Цветелина Янева на шопинг с майка си и бодигард по “Витошка”

Цветелина Янева с бодигарда си

  Фолк певицата Цветелина Янева бе изловена от папараци да обикаля софийските улици на шопинг. Като повечето си колежки напоследък, тя бе придружавана от бодигард, понесъл в ръце купищата торби, с които излизаше от най-скъпарските бутици по столичния булевард „Витоша”.

За изненада на случайните минувачи видът на Янева бе небрежен и певицата не се набиваше на очи, въпреки че минава за една от стилните и скъпо облечени изпълнителки Цветелина бе пременена в сив панталон, туника от коприна и ниски обувки. Косата й беше вързана на непретенциозна опашка.

Майка й, която също я придружаваше, й нареди да спре неочаквано, докато групата се движеше по улица „Солунска“. Двете започнаха трескаво да търсят нещо в безбройните торби. Отстрани вой нададе малко дете което мнозина разпознаха като племенницата на Цветелина. Ситуацията с ровенето изнерви изпълнителката и тя бързо продължи напред. Бодигардът обаче бързо се окопити, грабна торбите, а майката и племенницата почти се затичаха, за заеден да я догонят.

„Фолк звездите май наистина имат нужда от охрана особено откакто Русата Златка нападна Азис и го оскуба, след което последва трагичното меле в „Бедрум“ в Слънчев бряг“, коментираха минувачи. Някои от тях дори заявиха, че вече не на шега се страхуват да посещават нашумелите чалга заведения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *