Русата Златка се крила от Куката в чужбина

Златка Райкова
Златка Райкова

  Златка Райкова по чудо се е отървала от вендета от сочения за един от най-големите наркогангстери у нас Камен Балбузанов – Куката. Почти двугодишната им връзка замина в нафалина това лято, но не без цената на жестоки заплахи и закани, твърдят осведомени пред журналисти.

Плевенският бабаит, редовен клиент на полицията, и изкусителката от Пазарджик деляха една постеля, макар той да е семеен и с дете. Какво точно е накарало Златка да прекъсне опасната си връзка с крими героя, тя предпазливо избягвала да коментира пред приятелките си. Но според тях гробното й мълчание за края на отношенията им си има своето обяснение.

В компанията на Райкова допускат, че е възможно да е имало физическо насилие около раздялата им. „Иначе, защо ще бяга чак в чужбина от Куката? 3 месеца бе преминала в нелегалност и се кри зад граница. Според легендите, които се носят за Балбузанов, той е суров, отмъстителен и безскрупулен тип. Знаете, че тя си беше мъжемелачка преди. Напълно възможно е да се е опитвал да я превъзпитава с шамари“, коментират в обкръжението на Русата Златка.

Камен Балбузанов - Куката
Камен Балбузанов – Куката

Според една от версиите Куката й се наситил и започнал друга паралелна връзка. Мълви се, че плеймейтката се осмелила да повдигне въпроса докога ще й слага рога, а спряганият за приближен до Таки бос й заявил, че ще продължи да му бъде държанка, заедно с другата му любовница. Думите му били гарнирани със страховити заплахи какво може да й се случи, ако не изпълни волята му.

С помощта на влиятелен човек Златка успяла да напусне страната без знанието на Куката. Къде точно се е крила, никой не знае. Събрала смелост да се върне, чак когато й доложили, че бесният от бягството й Балбузанов се е поукротил. Страхът, че Камен някой ден пак ще се сети за нея обаче, и до днес не я е напуснал. Затова блондинката си подсигурила и сигурен гръб. От няма месец-два е отдала сърцето си на ММА звездата Георги Валентинов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *