Мария драпа да забременее, за да не изтърве Гущеров

Мария

  Мара Отварачката място не може да си намери от яд!

Тя ще се пукне, че бившият й мъж стана баща за втори път, а самата тя не може да дари с дете любовника си Християн Гущеров. Мария и първото си дете – от бизнесмена Димитър Андонов – го роди с ин витро. Отварачката тайно се надявала проблемите да са идвали от бившия й – но жената до него много бързо забременя…

Мария е изключително много притеснена. Тя се безпокои, че ако не обвърже Християн Гущеров с бебе, скоро може да загуби завинаги милионите му. Но бременността не идва и не идва…Мария опита на няколко пъти ин витро в България.

С Християн Гущеров

Безуспешно. Сега ще пробва процедурата и в немска клиника. Иначе, за да не изтърве Гущеров – тоест, не него, а неговите пари, Мара Отварачката постоянно се прави на влюбена за пред медиите.

„Орисията на Християн е да бъде сериозен мъж. Точно заради това съм го избрала. Зная, че той е точният човекът за мен. Той ме намери и това което се случва между нас е нещо като приказка и тя става все по-прекрасна“, не се уморява да дрънка едно и също Мария.

Приказката обаче скоро може да свърши, и то с лош край. Злите езици говорят, че родителите на Християн категорично настоявали за внуче.

Ако не се получи обаче, за никой няма да е чудно, ако на Мария й покажат пътя и й бият шута, злобеят ВИП клюкарите в поп фолка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *