Малката Бирма скочи на бой на Ники Михайлов заради Преслава

Ники Михайлов и Бирмата бяха първи приятели

  Опитът на Георги Станоев – Малката Бирма да си разчисти сметките със сваляч №1 на фолкпевици Николай Михалов като по чудо не завърши с пролети литри кръв и с жертви във варненската болница. В заведение в близкия Слънчев бряг пред десетки очевидци пернишкият милионер почти изпердаши гаджето на Алисия. Оказа се, избликът на Бирмата не е без причина и тя се казва Преслава.

От няколко месеца Малката Бирма, който ту се разделя, ту се събира с добичката чалга дива, изчаква удобен случай, за да набие няколко крошета в мутрата на шефа на БФС Борислав Михайлов. Омразата му към Малката Перука е заради жалките му опити да преспи с пайнерката. 

Алисия клюкари на плажа, докато Ники гледа сина й

Те бяха описани подробно в пресата още в края на март. Няколко седмици по-рано Преслава направи колежката си Алисия на мад и маскара в столичен салон за красота. „Ти да не си сляпа?! Вържи си мъжлето, че стана за смях“, избухна любовницата на Бирмата.

Поводът да омаскари Алисия пред още дузина мутреси и метреси били поредица от вулгарни есемеси на вратаря до Преслава. Когато на нея й кипнало, показала телефона си на Бирмата, а онзи още на мига бил готов да отпраши за Холандия и да навре оная му работа на Ники в едно друго място. Удобен случай да се разплати с Михайлов се отворил пред Георги Станоев миналия петък в клуб „The One“. По стечение на обстоятелствата там се засекли компаниите на Бирмата и Преслава, която имала участие, с тази на Николай и Алисия. Гънките на сивото вещество на футболиста обаче явно не заработили на пълни обороти, за да му подскажат, че лютият перничанин може да потърси възмездие.

Ники Михайлов учи малкият Валерко да плува

Той пък само това и чакал. Силата обаче му дошла, след като вкарал няколко“ големи питиета.

„Бирмата вече се беше напил, когато с охраната си се насочи с бойна нога към сепарето на Ники и Алисия. Там обаче им се изпречиха неговите бодигардове, нали с тях вратарчето се изживява като мутра от 90-те.

Жоро тръгна да ги пробива, но неговите гавази го озаптиха някак, та се размина всичко без кръвопролития“, преразказват очевидци на драката.

До края на вечерта двама от охранителите на Бирмата не го изпуснали и за минута, за да не повтори опита да нашляпа нахалното гъзарче дето иска да го мушне на котето ми“. Михайлов и Алисия пък побързали да напуснат заведението.

Целият този панаир се разиграл вечерта, след като папараци изловиха Ники, певицата и синът й от Валери Божинов да плажуват из бреговете на Обзор. Че след раздялата им двойката консумира повторно връзката си там, разкри столичен всекидневник още миналата събота.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *