Кубрат Пулев правил с*кс в лифт навръх Коледа

Кобрата ощастливил ред моми, преди да вкара Андреа в леглото си
Кобрата ощастливил ред моми, преди да вкара Андреа в леглото си

Боксьор №1 на България Кубрат Пулев крие твърде пикантна история, която му се случила навремето по Коледа. По онова време Кобрата все още не бил с чалга звездата Андреа, а се развявал като ергенче и гонел момите. Едната от тях била ощастливена не къде да е, а в кабината на лифта в Симеоново.

Кубрат Пулев „Ден след Бъдни вечер решихме да покараме ски с едно момиче, с което бяхме близки. Наредихме се на опашката на кабинковия лифт в Симеоново. Случайно или не, но всички се качиха преди нас и се събраха в една кабинка. Така останахме да пътуваме само двамата“, разправя Кобрата.

По средата на пътуването обаче станала беля и токът спрял. Пулев и мадамата увиснали във въздуха, без да знаят какво става. „Обикновено в моменти на опасност хората започват да търсят близост помежду си. Потърсихме я и ние, както си бяхме с грейките и ски обувките“, разяснява боксьорът деликатната ситуация.

Някъде по средата на забавлението обаче токът внезапно дошъл. Това не било повод Кобрата да остави мацката си недовършена. „Лифтът тръгна, но така се бяхме увлекли, че не можехме да се спрем. Само помня опулените лица на хората от слизащите кабинки, когато се разминаваха с нашата“, изчервен признава Кубрат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/laAZb4Izn64

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *