Имал ли е Орлин Павлов интимна връзка с цирковият артист Петър Панов?

Орлин Павлов

  Шлякано дупе – циничното определение, което Фънки лепна на съквартиранта си в Къщата на „ВИП Брадър“ Орлин Павлов, даде нов живот на стари слухове за сексуалността на поп музиканта. Клюките, че той си пада и по своя пол, циркулират в светското пространство още от първите му крачки в шоубизнеса.

Убедеността на българския Шрек, както мнозина наричат промоутъра Фънки, в обратната ориентация на Орлин накара светските хроникьори да върнат лентата с четири години назад, когато Орлин Павлов спечели първото място в „Денсинг Старс“. Днес повечето зрители може и да са забравили това, но тогава певецът изпадна в изключително конфузна ситуация, обявявайки емоционално и задъхано от сцената, че посвещава победата на най-добрия си приятел Пепи.

Малко след като беше обявен за Крал на бала, певецът заяви, че дължи приза за най-добър танцьор на въпросния си другар, който бил в Швейцария и не успял да гледа изявите му. Репликата на Орлин смути публиката и тутакси заваляха предположения за секс вкусовете на бившия вокалист на група „Каффе“. „Че не било нормално той да посвещава танц на мъж“, коментираха под сурдинка и останалите участници в шоуто.

Петър Панов

По това време интимният статус на Павлов беше „свободен“, а партньорката му в денс шоуто Яна Акимова още не беше станала негово официално гадже.

Споменаването на мистериозния Пепи смути и близките, и колегите на певеца. Самият той обаче бързо излезе от ситуацията с добре съчинено алиби. За да оправдае издънката си, Орлин обясни, че тайнственият мъж, на когото е посветил триумфа си, е известният цирков артист Петър Панов. Двамата работили заедно навремето в ресторант „Опера“.

И именно Пепи бил този, който навил поп изпълнителя да участва в „Денсинг Старс“.

„Истината е, че с него сме много добри приятели. Той беше този, който ме нави на участие в шоуто и заслужава този специален поздрав. Напълно съм хетеросексуален и дори се изненадвам, че едно приятелство между мъже може да се тълкува по този начин. Посвещавам моя танц освен на Пепи, на моите родители, също така и на всички български жени“, сподели изчервеният като домат Орлин малко след като стана шампион на предаването.

Орлин Павлов и Яна Акимова

Тук му е мястото да споменем нещо и за сексуалната ориентация на самия Петър Панов. Не сме наясно с нея, но пък знаем, че циркаджията е бил първа дружка и с Миро от „Каризма“ и дори нещо повече – негов откривател. Освен това в миналото са го свързвали топли отношения и с Георги Парцалев. Големият комик дори склонил да кумува на сватбата на брата на Пепи Асен Панов.

Орлин Павлов може и да отрича да е имал интимно вземаме-даване със сина на известния някога клоун Коко, но съмненията остават. Нищо че след „Денсинг Старс“ певецът обяви, че обича сценичната си половинка Яна Акимова. Двамата се били сближили покрай танците, а искрите на любовта им пламнали още по време на първите репетиции и се оказали главен фактор за победата им в тандем в шоуто.

Днес, четири години по-късно, Орлин и Яна продължават да са гаджета. Или поне продължават да се преструват на такива. Странното във връзката им е, че отношенията им нямат никакво ново развитие. Двамата не кроят нито планове за женитба, нито за създаване на потомство.

През лятото се заговори, че хубавата Яна е зарязала нежния Орлин, но мълвата не намери потвърждение. И все пак не са малко онези, които вярват, че Акимова и Павлов действително са разделени, но крият това и се правят на влюбени, за да не дават повод на злите езици да ги разнасят, така както само те умеят.

Каквото и да се случва между Орлин и партньорката му, твърдението на Фънки за „шляканото дупе“ наля масло в позагасналия огън на съмненията за това какво всъщност харесва поп музикантът – момчета или момичета. Тук му е мястото да сложим още няколко съчки в пламъците, като припомним, че преди години Павлов чистосърдечно си призна желанието някой ден да влезе в ролята на педераст.

„Би ми било интересно да изиграя гей. Весело ми е да се преструвам на такъв, а и го правя доста успешно – въртя си китката например ей така…“, заяви със закачлива усмивка Орлинчо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *