Защо Петя Дикова стои от години без мъж!

Петя Дикова

  Сашо Диков и Аня Пенчева са все по-притеснени да не би дъщеря им Петя да остане стара мома, разкриват запознати. Водещата на новото Би Ти Ви предаване COOL_T скоро ще чукне 30, но все още не си е намерила мъж.

Пипи не желаела да се обвързва сериозно, защото смятала, че кариерата й е по-важна. Напоследък младата дама работела по 12 часа на ден и съвсем ограничила извънслужебните си контакти. Г-ца Дикова така се е вживяла в отговорния тв проект, че почти не се прибирала у дома. По цели дни монтирала и правела записи в Би Ти Ви, а вечер въртяла телефони и търсела интересни събеседници за интервюта. „Амбицирана е да бие по рейтинг баща си, който по времето на нейното предаване води свое по Нова телевизия. Засега не й се удава и когато излязоха първите резултати, се разрева от яд. Няма да миряса, ако не постигне с шоуто си по-голям зрителски интерес от този към програмата на Сашо“, издават близки на Петя.

Нежеланието и да се задоми къса сърцето не само на родителите й, но и на приятелите й. Някои от дружките на Дикова се амбицирали да я запознаят с подходящи мъже, а в мисията се включил и брат й Ангел. 18-годишният състезател по моторни спортове търсел сред своите познати някой, който да успее да очарова сестра му.

Уви, Пипи не щяла и да чуе за мъж и саботирала опитите на близките си да я загаджат.

Тя отказвала да ходи по срещи или отивала, завъртала се за половин час, колкото да не е без хич, и си тръгвала при първа възможност. Впоследствие обяснявала на приятелките си, че не й е добре без интимна тръпка, но не била готова да жертва кариерата си в името на семейния живот. „Сега тъкмо ми потръгва в професията, ще е глупаво точно в този момент да зарежа всичко и да се юрна по любов“, казвала тя.

В свои интервюта Дикова е споделяла, че иска да има дете, но го няма човека, който да й го направи. В миналото имала време за гаджелък, но пък така и не се намерил свестен кандидат. „Все си падах по неподходящи момчета“, признавала е Пипи.

Драмите й на любовния фронт започнаха преди няколко години. Тогава тя влезе в Къщата на „ВИП Брадър“ с майка си Аня Пенчева. Отвън пък остана тогавашното й гадже, заради което не преставаше да се издокарва пред камерите. По онова време щерката на шефа на Канал 3 се бе залюбила с баскетболния национал Станислав Славейков, с когото често се появяваше под ръка на светски събития.

За жалост отношенията им не издържаха проверката на времето. Още при първите проблеми двамата се разделиха. Пипи прекара във „ВИП Брадър“ два месеца, през които спортистът с лекота успя да я забрави.

Почувствал се самотен, Славейков се върна при стара своя изгора – репортерка като Петя, но от телевизия РИНГ. А когато Дикова излезе от Къщата Станислав и сервира изневярата си и разби сърцето й. „От този момент нещо в нея се пречупи. Започна да мисли само за кариера и не предприе нищо, за да си намери друг мъж. Станислав Славейков сякаш завинаги я отврати от силния пол“, твърдят хора от обкръжението на г-ца Дикова.

И действително, след „ВИП Брадър“ Пипи не е демонстрирала интимно щастие. През леглото й са минавали няколко момчета, но никое не се е задържало достатъчно, че да го афишира като свой постоянен партньор.

„Тъжно ми е, че най-хубавите ми години отминават без да имам гадже до себе си. Дали грешката е моя, или е понеже Купидон не е на моя страна, но съм си все сама. Сведох критериите си към мъжете до пълния минимум, но пак съм без приятел“, жалва се водещата на Би Ти Ви. И допълва, че след толкова години самота вече не вярва, че някой ден ще намери сродната си душа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *