Жената на Благой Георгиев го плаши с развод

Благой се кълне, че е загърбил всички флиртове и свалки заради Христина и двете им деца
Благой се кълне, че е загърбил всички флиртове и свалки заради Христина и двете им деца

  Поредна драма, породена от най-похотливия слуга на Господ сред футболистите Благой Георгиев, е напът да разбие мира в семейното му ложе. Халфът на „Амкар“ е изпаднал в немилост пред половинката си след разкритието, че е имал повече от веднъж с*кс афера със скандалната журналистка от ТВ7 Калина Паскалева.

Знойната дама от Пловдив изкара на бял свят какви ги е вършила с вечно ненаигралия се женкар в книгата си „Дневникът на една ку*ва“, откъси от която в пресата бе публикувано вече. Съблазнителната от „Острова на изкушението“ изтипоса до най-дребните дейтали кога, къде и как си е лягала с Благой. Футболистът я забил докато работела като хостеса в столичен нощен клуб, а той все още бил състезател на „Славия“. По същото време Георгиев вече е бил обвързан с Христина Витанова, от която към настоящия момент има две деца – Йоана и Давид.

Благой Георгиев Християнинът, който редовно нарушава седмата божа заповед „Не прелюбодействай!“, забравял за жена си между силиконите на Калина в „Царско село“. Комуникирали си по тайна джиесем карта, но всичко помежду им приключило, след като изкусителката сама си вкарала автогол, дрънкайки как задоволява най-желания футболист в страната. Макар и в далечен Перм, където замина заедно с децата си скоро след раждането на Давид това лято, Христина научила за скандалната изповед на Калина.

Скромната и миловидна бивша гимнастичка за пореден път се почувствала безкрайно унизена, най-вече заради гласността, която Паскалева дала на връзката си с Благой. Още повече че върху главата на лъганата грация стърчат не просто рога, а цяла рогова гора от безбройните, изневери на похотливия й мъж.

След шумен, семеен скандал, вече седмица кръшкачът и оскърбената гимнастичка се разминавали като буреносни облаци в квартирата им в Перм. „Благой наистина няма срам! Христина, меко казано, е побесняла. И как не, то й писна на горката, баджаначка е с половин България. Искала е да си вземе децата и да се прибире в София с първия самолет твърдят приближени от лъганата с години футболна съпруга.

Калина Паскалева
Калина Паскалева

С триста зора женолюбецът успял да я разубеди, че е глупаво заради нещо, случило се преди години, да обрича децата си да растат отделени от баща им.

Къде сериозно, къде на майтап, грацията одумвала похотливия си житейски другар, че се моли след края на кариерата му да се замонаши в някой манастир, за да спре да си сваля боксерките, където свари.

Самият Благой пък е изпаднал в истерия покрай участието на бившата си любовница Лияна във „ВИП Брадър“. Сутрин първата му задача била да прегледа сайтовете, за да се осведоми дали певицата не е навлизала в дейтали за връзката им пред своите съквартиранти. Журналисти пък подочуха, че и това ще стане в момент, в който продуцентите й дадат сигнал.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *