Ваня Червенкова не правила с*кс 2 години

Червенкова видяла „отгоре" простреляното си тяло
Червенкова видяла „отгоре“ простреляното си тяло

Цели 2 години Ваня изкарва без с*кс след мъчителна раздяла с мъж, който обичала повече от дъщеря си Никол. Червенкова се самонаказала без мъжка ласка, само и само да умилостиви своя покровител Господ и да й върне любовта.

Преди няколко години, преди Желязната лейди да попадне под куршумите при атентата на рибната борса във Варна, заживяла на семейни начала с мъж. Нещата даже отивали към сватба, но завистливи хора набързо успели да ги разделят.

Ваня с дъщеря си
Ваня с дъщеря си

„Тогава Ваня изпадна в депресия. С месеци не излизаше от дома си. Не ставаше от леглото си дори за да се нахрани. Не я интересуваше нищо и никой“, казват близки до Червенкова.

Ваня заподозряла, че може любовните й несполуки да са наказание от небето. Пред самата себе си войнствената дама си признала, че обичала мъжа повече от собственото си дете. „Тогава се самоинквизира и се зарече да не погледне повече мъж, докато не умилостиви Бог да й върне човека, по когото линееше“, продължават приятелите на Ваня.

По време на стрелбата обаче Ваня Червенкова получила прозрение свише, когато се отделила от тялото и отгоре видяла беззащитната й 9-годишна дъщеря да ридае ужасена. Веднъж сблъскала се със смъртта, Ваня разбрала, че никой мъж не може да бъде по-важен от Никол.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *