Биляна Дол би шута на Валери Божинов! Причината е Шокираща:

Биляна Дол потвърди слуховете, че се е разделила с Валери Божинов. Красивата сръбкиня разкри в емоционално съобщение в социалните мрежи, че причината за краха на връзката им е … изневяра от страна на футболиста.

Ето какво пише Биляна:

„С Валери вече не сме заедно. За съжаление, настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, тъй като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха… и дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена… Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!“

Сръбкинята по недвусмислен начин разкрива, че е хванала Божинов в изневяра и поради тази причина прекратява отношенията им. Под публикацията й самият Валери отговаря, като пише: „Благодаря ти за всичко“.

Преди години Божинов заряза майката на сина си – фолк певицата Алисия, заради любовницата си Николета Лозанова. И не просто я заряза, но я унижи пред цяла България. А пък Лозанова години наред плащаше за черен пиар срещу фолкаджийката, дори след като вече имаше брак с футболиста.
Но именно от Николета, Божинката получи най- тежкия удар – въпреки че се ожени за нея, плеймейтката започна да му кръшка, след като финансовото му състояние рязко се влоши.

Валери и Николета дълги години се караха из медиите, но накрая именно Биляна Дол помогна да си оправят отношенията. И дори станаха близки семейни приятели с Николета и Ники Михайлов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *