Андрей Баташов се обясни в любов от онзи свят

  Ден преди смъртта си и 6 месеца след нея, Андрей Баташов осъществил контакт, в първия случай в съня й, а след това от отвъдното, с голямата любов на живота си – танцьорката Кристина Панова. С нея актьорът изживя безумно щастливи 8 лета, преди изненадващо да се ожени за по-младата с 20 години Боряна.

Андрей Баташов
Андрей Баташов

Разликата им с Кристина също не е малка. Когато на един 24 май се запознават в Народния театър, тя точно е навършила 20, а той е в разцвета на силите си – на 35. Погледите им се пресичат край сцената, а следващите седмици преминават в романтични и по детски чисти срещи – опознават се, разговарят с часове… „Чудех се какво харесва в мен, защото аз хем бях още дечко, хем и с брекети пред зъбите, а той – с*кс символ, всички погледи вперени в него. Дълго време ме ухажва. Андрей не беше от мъжете, които искат още на първата среща да отбележат с*кс попадение“, разказва Кристина.

Андрей и Кристина на най-романтичното им море в Сопозоп в началото на връзката им
Андрей и Кристина на най-романтичното им море в Сопозоп в началото на връзката им

Напук на нейните страхове, че от тази връзка няма да излезе нищо, цели осем години Андрей Баташов е луд по танцьорката от ансамбъла „Филип Кутев“. Почитателките му го следват с тълпи по улиците, но тя се научава да не бъде ревнива дори от горещите сцени с Аня Пенчева на сцената. Оставя на него да бъде движещата сила в отношенията им. И двамата не харесват вечното състезание между мъжа и жената, успяват да постигнат абсолютна хармония помежду си. Логично, един ден на дневен ред идват плановете за деца и за семейно огнище. С тази идея решават да заживеят заедно в неговия апартамент. Но тази стъпка се оказва голямата им грешка.

„Изкарахме по-малко от година. Нямаше конкретна причина да се разделим. Натрупаха се някакви неща, които не успяхме да преодолеем. Когато трябваше да се изнеса, това бе най-трудното ми решение“, споделя още красивата дама.

Последвала година и половина, през която с Андрей прекъсват всякакви контакти.Той обаче страда, не му е лесно да изтрие от мислите си приказно щастливите мигове с Кристина. Според мнозина, за да забрави, ако може, голямата си любов, Баташов набързо организира тайната си сватба с Боряна. За нейната предшественичка, успяла да опознае актьора, не остава скрит фактът, че бракът не му е по сърце.

„Познавах го, виждах, че душата му не е в този брачен съюз. Приятелите му също го усещаха. Не искам да прозвучи грозно към Боряна, не искам да кажа нищо лошо за нея, но двамата не бяха от една порода“, продължава Кристина в трогателно интервю.

Кристина Панова отдавна не е момичето с брекетите, в което Андрей се влюбва. Днес е красива и зряла жена
Кристина Панова отдавна не е момичето с брекетите, в което Андрей се влюбва. Днес е красива и зряла жена

След месеци далеч един от друг, изпълнените все още с любов сърца си говорят само с очи и почти без думи край болничното легло на Андрей. Срещата в средата на ноември 2010 г. ще им е последна. Актьорът е между живота и смъртта. През целия месец светилата в медицината се борят за живота му. До спасителна чернодробна трансплантация така и не стига, след като издъхва от полиорганна недостатъчност, следствие на цироза и на отравяне на кръвта. „Видяхме се само за няколко минути. Казах му: „Дръж се, ще се справиш“.

Държахме си ръцете, леко ме стисна. Тогава видях в очите му, че още ме обича“, мълви с треперещ глас любимата на Баташов.

На 28 ноември Андрей все още е жив, но лекарите не дават никакви гаранции. Усетил, че времето му изтича, Баташов отива да се сбогува с Кристина: „Сънувах го часове преди да почине. Яви ми се облечен в светъл костюм, красив и с широка усмивка. Обърна се към мен със „Светла му памет“. На другия ден съобщиха, че си е отишъл“.

И на онзи свят Андрей Баташов вероятно продължава да е влюбен в къдрокосата Кристина. Няма друго обяснение за странната й случка месеци след смъртта му. Точно на 24 май, деня, в който се запознали, тя е на турне в 20-милионна Москва. Докато се разхожда край хотела си, на една малка уличка пред Кристина грейва надпис с блажна боя върху с асфалта: „Кристина, я тебя люблю. Твой Ендрю“…

 

Боряна и новият й годеник - Светльо
Боряна и новият й годеник – Светльо

Вдовицата Боряна стяга втора сватба

3 години след трагичната смърт на актьора Андрей Баташов вдовицата му Боряна се замисляла за втори брак, долагат осведомени. Вече повече от шест месеца певицата живее с беловлас бизнесмен.

Боряна, показа новия си избраник за пръв път в края на август, когато се появи с него на рождения ден на Петко Димитров. Разбра се, че се любят от май. Харесали се на сватбата на модела Цвети Разложка и бизнесмена Георги Москов. Връзката им ставала все по-сериозна и според близки до двойката новият мъж на Боряна наскоро й е предложил да се раздели с фамилията Баташова и да вземе неговата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *