Актьорът Явор Гигов от „Етажна собственост“ кръшка на жена си с колежка

Без да демонстрират излишна близост на улицата, Мариела и Явор се запътват към баровско кафене. Интересното тепърва предстои

  Мухльото Величко Драмбозов от сериала „Етажна собственост„, оказа истински плейбой. Актьорът Явор Гигов, който брилянтно се превъплъщава в ролята на домоуправителя, поставен под чехъла на властната си жена Мими и майка си Цеца, води двойствен интимен живот. Вкъщи той е съпруг и баща за пример, но навън дяволът се вселява в душата му и го превръща в палав прелюбодеец.

Вкусил славата покрай хитовия сериал на нова телевизия и подгонен от кризата на 40-те, неотдавна домошарят започнал да се озърта за нещо „чуждо“. Разтуха той намерил при

Задушевният приятелски разговор преминава границата и Мариела нежно обгръща с ръка женения си колега

колежката си Мариела Стоева. 30-годишната апетитна сценографка е асистент на художника на костюмите в „Етажна собственост“. Тя бързо омаяла женения актьор с чара и формите си и двамата завъртели страстна забранена любов.

Преди няколко дни папараци опипаха извънбрачните секс партньори на поредната им среща в закътано кафене на столичната улица „Оборище“. В заведението двамата бяха единствените клиенти. Необезпокоявани от любопитни погледи, прелюбодейците се отдадоха на ласки и целувки. Те ме подозираха, че в същото време фотоапаратите щракаха кадър след кадър.

Прелюбодейците са се усамотили на маса до прозореца. Двамата седят плътно един до друг и сръбват капучино

Поведението на Гигов е повече от скандално, като се има предвид, че само преди два месеца той отпразнува 14 години щастлив семеен живот със съпругата си Таня. С нея се харесали още когато били студенти в специалност „Актьорско майсторство за куклен театър“ на НАТФИЗ.

Явор дълго ухажвал бъдещата си жена, тъй като по онова време тя си имала друго гадже. Накрая все пак успял да я отмъкне от съперника си.

Гигов и изгората му се оженили на 9 януари 1999 г., няколко месеца преди да се дипломират в класа на Пламен Кьорленски. Скоро на бял свят се появил синът им Петър, който днес е на 13, а 6 години по-късно се родила и дъщеря им Неда.

Семейният живот на Явор и Таня вървял по мед и масло до мига, в който не се появила фаталната Мариела. Неведнъж актьорът е споделял в интервюта, че за разлика от екранната му половинка Мими, която все го тормози, жена му Таня е широко скроен човек.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *