Актьора Малин Кръстев: 90-годишна врачка ми каза, че Господ бди над мен

Малин Кръстев

  Малин Кръстев напуска екипа на „Седем часа разлика“. Информацията още не е потвърдена официално от актьора, но в арт средите все по-упорито се говори, че повече няма да гледаме героя му Боян Стоев в хитовия сериал. Според запознати персонажът на Малинко ще бъде убит от страховития руски мафиот Распутин.

По всичко личи, че есенният сезон няма да е от най-лесните за Малин, който ще остане без всякакви изяви на малкия екран. Освен, че напуска сериала, той няма да вилнее и в „Господари на ефира„, където сега се подвизават Рачков и Зуека.

Въпреки всичко Малин не се оплаква от липса на ангажименти. Екранният брат на Ваня Цветкова в „Седем часа разлика“ репетира за няколко постановки в пет различни театъра. А когато не е на голяма сцена, се изявява и като преподавател в частна школа за театрално изкуство. Обучава младежи на възраст между 16 и 19 години и е доволен от възможността да им предава уменията си.

Кръстев е твърдо убеден, че е роден под щастлива звезда и каквото и лошо да го сполети, спасение ще има. Вярата му, че е любимец на съдбата, е подплатена с шокираща случка която сам той разказва. Действието в нея се развило преди години, когато снимал край Белоградчик италианския филм „Денят на свинята“.

За снимките на лентата имало масовка от 500 роми. Между тях била 90-годишна баба, която станала известна в целия екип с уменията си да познава събития от бъдещето. Малинко не бил суеверен, но след като негов колега лично се убедил в сбъднато предсказание на ромката, решил да отиде при нея и да чуе какво ще му каже. Когато обаче се приближил към старицата и й подал ръката си, тя надала писък. Започнала да врещи да се маха. Крясъците огласили снимачната площадка, а шашардисаният Кръстев се изнесъл на бегом със свито сърце.

Водещият на „Господарите“ изкарал цяла безсънна нощ в размишления какво е видяла врачката и защо се е уплашила толкова. На другата сутрин взел категоричното решение отново да отиде при нея и да научи истината, колкото и зловеща да е.

„Много се страхувах какво е провидяла. Мислех си глупости – че съм болен, че ще умра аз или някой от семейството ми. Отидох и й казах: „Колкото пари искаш, ще ти дам, само ми кажи какво виждаш на ръката ми. Ако е смърт, кажи ми!“. Тя ме погледна и отговори: „Абе, момче, когато си се раждал, камбани са били! На двете си ръце кръстове имаш. Теб те пазят. Само не ме пипай!“, спомня си Малин.

Тогава актьорът загледал пръстите си и наистина видял в основата им кръстове. След тази съдбовна среща повярвал, че паранормалното наистина съществува.

Малин има собствено обяснение за странната стигма на ръцете си. Според него кръстовете се дължат на факта, че е роден навръх Великден и появата му на бял свят на Възкресение Христово е белязала целия му житейски път.

„Има нещо особено в това да си роден на Коледа или Великден. Може би Господ пази тези хора по някакъв начин“, разсъждава известният актьор и телевизионен водещ. След ромската врачка, той не е ползвал ясновидски услуги. Вече не иска да знае какво го чака нито в личния, нито в професионалния живот.

Откакто миналата година бракът му с актрисата Станка Калчева се срина с гръм и трясък, Малинко си няма сродна душа. Затова често изглежда кисел и навъсен, а според клюката дори прекалява с чашката от мъка по загубената семейна идилия.

Напук на очевидното, Кръстев обаче твърди, че е щастлив. Доволен бил, че е прекарал цялата си лятна ваканция в екстремни условия на палатка със сина си Боби и сега се чувствал готов за старта на новия театрален сезон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *