Азис и Валери Божинов като две капки вода

Азис и Валери Божинов
Азис и Валери Божинов

 

Фолк певецът Азис промени отново визията си и се превъплъти в образа на Валери Божинов.

Васко до такава степен е променен, че само мургавият му тен може да го отличи от известния футболист. Хора от екипа му споделиха пред журналисти, че ромският славей умишлено се е обръснал, за да прилича на госта си, с когото направи интервю в ТВ7.

Ромският славей се различава от футболиста само по обеците
Ромският славей се различава от футболиста само по обеците

„Не можахме да го познаем, когато дойде с брадичка и бръсната коса. Помислихме си дори, че това е самият Валери Божинов. И двамата са с татуировки по ръцете бяхме в шах-мат“, коментираха новата визия на Азис пиарите му пред репортер. Единствено диамантените обеци са издали изпълнителя на „Обичам те“, че не е започнал де играе по родните терени.

Фолкаджията смени на няколко пъти образа си през годините, а последно феновете му го бъркаха с Николета Лозанова. Преди това пък Васко започна да се конти като известния водещ Иван от „Сблъсък“, когато имаше собствено шоу. Папараци определиха Азис за негов двойник, а водещият не се засегна и прие шегата с усмивка.

Азис е коренно различен от края на 90-те години на миналия век, когато проби в чалгата. Тогава фолкаджията имаше дълга коса и не беше в спортната форма, в която се намира днес. Певецът, който се правеше на травестит, завладя попфолк аудиторията и се превърна в безспорна звезда, спря с болезнените липосукции и започна да спортува в собствения си фитнес с личен треньор. Славеят предприе радикалните мерки заради детето си, което не иска да го вижда преобразен като жена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *