Цинизмът на Бойко Борисов няма граници! Виж защо:

Бойко Борисов

  В настоящия важен за цялата страна момент България разполага само с една институция, която е легитимна – Президентството, оглавявано от мекушав, безхарактерен и зависим президент. Очакваше се от него да назначи спешно служебно правителство което да е безпартийно, а какво се оказа – правителство на ГЕРБ.

Той протака до последния възможен ден да си свърши работата и я свърши като кучето на нивата, както се изразява народът в такъв случай. Какви нарушения на Конституцията направи президента:

1. Назначи служебно правителство при работещ парламент. 2. Излъга, че в състава на правителството няма граждани с чуждо гражданство и членове на партии. 3. Не представи поименно членовете на правителството и кой за какъв ресор ще отговаря. 4. Постави пред правителството толкова задачи, че те няма да могат да бъдат изпълнени и за 10 години. Той не е на ясно какви са задълженията на служебното правителство. Оказа се, че освен министър-председателя има и още няколко министри, които са били в кабинета на Борисов като зам.-министри, а останалите са активни поддръжници, изявявали се на други постове. Какво представлява Марин Райков и по досие, и по същност се изясни в медиите, фактът, че той отказва да бъдат сменени политическите кабинети на отделните министерства, да бъдат сменени областните управители и техните помощници, да бъде обявено

Марин Райков

финансовото състояние на държавата, да бъдат предприети мерки за осигуряване на честни и демократични избори показва, че президентът се подигра с протестиращите.

Всички приказки за обществени съвети за контрол и подобряване състоянието на бедстващите граждани са подигравка. Даже протестните самозапалвания на 5 души не им правят впечатление. Цинизмът и арогантността на Плевнелиев и назначеното от него правителство на ГЕРБ нямат граници. ГЕРБ надигнаха глава след назначаването на тяхното ново правителство. Това пролича от посещението на Борисов, Цветанов и техни протежета в Ловеч и цинизмът на Бойко, че искал прошка от народа. Това проличава от държанието на общинския съвет на Варна. Това проличава и от отделни арести на протестиращи с цел да насаждат страх. Ние ще мълчим ли още или ще се вдигнем всички, за да изметем тази мафия. Трябва да започне възстановяване на държавността, демокрацията и правата на гражданите, озаптяване на монополите и запазване на народната собственост и богатства.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Цинизмът на Бойко Борисов няма граници! Виж защо:"

  1. СТЕФАНИЯ   05.04.2013 at 11:38

    AKO ПOЗВОЛИМ НА ГЕРБ ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ,ТО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ БЪДЕ ПОДЛОЖЕН НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РЕПРЕСИИ И ГОНЕНИЯ,ЩЕ БЪДЕ УПРАВЛЯВАН С НАЙ-ГОЛЯМАТА ОМРАЗА ,КОЯТО МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ,ЩЕ ЦАРИ ОЩЕ ПО ВЪРЛА КОРУПЦИЯ И ПОЛИЦЕЙЩИНА.МИСЛИ ,НАРОДЕ,КОГАТО ПОСЯГАШ КЪМ БЮЛЕТИНИТЕ

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *