Скандал! „Бистришките тигри“ на Бойко Борисов летят с правителствения самолет!

Бойко Борисов

За какво се ползва правителствения самолет? За возене на правителствени лица, министри, хуманитарни операции? Не, за превоз на трето дивизионни футболни отбори! Отборът на „Витоша“ – Бистрица, бил качен на правителствения самолет за  мач на стадион „Тича“ във  Варна, заедно с тях пътувал и отбора на „Чавдар“- Етрополе.

Това скандално разкритие хвърли в потрес обеднелите българи, които се чуят как да свържат двата края, депутати дават по 20 000 за полет до Варна на бистришките „Тигри“ и етрополските „Чавдарци“. На пръв поглед странно, но за запознати, в този отбор играе нашият премиер Бойко Борисов, а депутатът е скандалния народен избраник от ГЕРБ Емил Димитров.

депутата Емил Димитров

Депутатът и собственик на „Чавдарци“ стана популярен със своите лобистки поправки в няколко закона, за горите, лова, здравето и за устройството на територията. Сега този човек се разследва от Комисията за конфликт на интереси, защото е концесионер на двете ловни стопанства, а в същото време внася поправки в Закона за лова.

правителствения самолет

Премиерът Бойко Борисов потвърди, че е возил с правителствения самолет своя отбор и на свой ред нахока медиите. Бойко се обърна към репортерите с думите – „Предай на този, който те е пратил да ме  питаш, че обичта на тези хора не може да ми я вземете“, каза бесен премиерът, докато гушкаше няколко девойчета при рязането на поредната лента във Варна.

Според хора близки до първия човек в страната, Бойко наредил полета, след загуба на карти от депутата си Емил Димитров.

Бойко Борисов е лидер на “бистришките тигри”

След като го победил, народният избраник пожелал борисовите момчета да се изправят срещу неговия отбор, единствената възможност да се срещнат двата отбора била във Варна, затова футболистите от София и Етрополе е трябвало да прелетят до Варна за мача. Полетът бе потвърден и от министър Ивайло Московски. Транспортният министър също не видя нищо осъдително в това.

Феновете на бистришките тигри

    В крайна сметка се оказа, че мачът се играл през последната събота на юли, а „Тигрите“ победили с 1:0 етрополци. Като Бойко Борисов през цялото време играл на терена. Повечето коментари в нета бяха гневни, от сорта – за какво им трябвало да наемат този самолет, като има предостатъчно авиофирми, които при заплащане предоставят превоз както на частни лица така и на групи.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/r3SKWtS5YGg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *