Първанов спи в апартамент за 700 лева на нощ

Георги Първанов

Бившият държавен глава Георги Първанов е ВИП гост в туристическия комплекс на олигарха Георги Гергов „Слънчев ден“ край Варна, разкриха клиенти на затворения за простосмъртни курорт в близост до курорта “Свети Константин и Елена“.

Макар вече да не е президент, Първанов е настанен в президентския апартамент на 4-звездния хотел „Марина“, където нощувката е 700 лева. Роденият в Перник социалист се настанил в луксозния хотел на пловдивския олигарх в понеделник следобед, когато бил докаран с държавния „Мерцедес“ S класа, купен за 800 000 лева и зачислен в гаража на НСО през 2010 г.

Комплекс "Слънчев ден" край Варна

За всеобща изненада на останалите летовници Първанов отдъхва сам, а не със съпругата си Зорка и със синовете, снахата и внучето си. Всъщност Гоце не кукува самичък на плажа и не пирува без компания в рибния ресторант – с него са близкото до сърцето му семейство на Кирил Добрев.

Синът на бившия МВР шеф Николай Добрев също е ВИП гост на Гергов и спи в просторен апартамент заедно със съпругата си. В трети апартамент пък е настанена сестра му Мариана, която някога бе секретарка на Гоце в президентството, а в поминали времена даже бе гадже на големия син на експрезидента Владимир.

Заради визитата на важните гости достъпът до частния плаж на хотел „Марина“ към комплекса „Слънчев ден“ е силно ограничен дори за останалите посетители на 4-звездния хотел.

Георги Гергов

Ежедневието на отпускаря Първанов е лежерно – всяка сутрин той пие кафе и фреш с Кирил Добрев, а закуската на дуета продължава повече от два часа и завършва някъде към 11 часа. През това време двамата социалисти прочитат вестниците, клюкарят и сплетничат за героите от вестникарските страници и водят оживени телефонни разговори. Гоце се излага на слънце за (има-няма час и половина, а следобед отново се появява на плажа, но този път придружаван от бившата си секретарка Мариана, както и от семейство Добреви.

Макар че може да си позволи луксозната лятна почивка, Георги Първанов едва ли плаща и лев на щедрия си домакин Георги Гергов за престоя в хотел „Марина“. От персонала на баровския комплекс на приближения до Гоце пловдивски олигарх разкриват, че Първанов е ангажирал апартамента до 25 август. Камериерки коментират и друго – че в началото на месеца за три-четири дни в хотела, но не в президентския апартамент, а в по-скромно студио отседнала Зорка Първанова. Бившата първа дама прекарала само (два дни в „Марина“ и за краткия си престой на морето почти не се показала на плажа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *