Победата на Рафи в „Като две капки вода“ – нагласена от продуцентите

Рафи Богосян

  Победителят от първото издание на „X-FACTOR“ в България Рафи Богосян спечели и пилотния сезон на шоуто „Като две капки вода”. Успехът на бургазлията от арменски произход бе неочакван дори за самия него и затова мнозина от колегите му, а и от зрителите заподозряха намеса на продуцентите в крайното класиране.

„Бутат го от самото начало, защото е приятел на шефовете. Те го взеха във фирмата им за артисти и прибират пари от всяка негова изява. Нормално е да опитват да го направят звезда“, коментираха отпадналите от надпреварата актьори с десетилетия по-дълъг опит на сцената от Рафи.

Най-разочаровани бяха Милица Гладнишка и Станимир Гъмов, които бяха фаворити на публиката и до последно графиката с гласуванията на зрителите сочеше, че те имат солидна преднина. Във финалните минути обаче Рафи неочаквано излезе напред и ги изпревари, оставяйки Мими от „Етажна собственост“ втора.

Пълничката актриса трудно скри яда си, че няма да яхне нова кола, за каквато каза, че мечтае още от началото на шоуто. Доста разочарована остана и Албена Михова, която направи и невъзможното да блесне на финала имитирайки Маргарита Хранова с песента й „Оставаме“. Звездата от „Пълна лудница“ пееше досущ като гласовитата естрададжийка в знаменития хит от филма „Оркестър без име“. И двете съвсем вяло поздравиха победителя, но все пак си направиха труда да му стиснат ръката, за разлика от Стефан Рядков. Бившият комик на Слави дори не се усмихваше и не застана да позира с колегите си от „Като две капки вода“.

Въпреки съмнението, че наградата му е подарена от продуцентите обаче, Рафи сияше и каза, че веднага записва шофьорски курсове, за да яхне чисто новата си кола. „Най-щастлив съм, че изпълних мечтата си да се превъплътя в Лучано Павароти и това изпълнение беше оценено от зрителите“, заяви младият бургазлия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Победата на Рафи в „Като две капки вода“ – нагласена от продуцентите"

  1. jimmyyy   08.06.2013 at 13:39

    хахахахаха.. тази статия е толкова нелепа, че не само спекулациите са грешни, ами някои от фактите дори… поне да бяхте гледали шоуто преди да публикувате 😀 искрено се смея… а и освен това пари от участията на Рафи взимат Вирджиния рекърдс, с които си има договор от х фактор още.. Да не говорим, че продуцентите имат по-голяма файда да бутат други хора, тъй като участват в други техни продукции – Пълна лудница, Господарите… начетохме се на небивалици… А къде видяхте яда на Милица ми е много интересно 😀

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *