Пече се уволнението на Наско Сираков

Наско Сираков
Наско Сираков

  Наско Сираков съвсем скоро може да изхвърчи от „Левски“! Това е новината, която циркулира в последните дни на „Герена“. Причината е, че Сирака окончателно вбесил врага си Иво Тонев, с когото не мели брашно още от връщането си в клуба като спортен директор.

Тонев вече подготвял развода с Наско, както се говори в „Подуяне“. Чашата със скандалите между двамата преляла след загубата с 0:2 от „Лудогорец“ на „Герена“.

След нея Сирака заяви в прав текст, че титлата по случай 100-годишнината на „Левски“ вече е отписана и приоритет №1 е построяването на взривения сектор „А“. Там отивали парите, а не за купуване на нови футболисти, намекна многозначително Вълка.

Ден по-късно Наско пак натърти, че нямали пари, за да направят нов отбор с нови играчи. Двама чужденци вече отрязали мераците на „Левски“ да ги вземе. „Играчите не се съгласяват на финансовите условия, които им предлагаме, но няма какво да направим. Най-нормалното нещо е, когато едни преговори се провалят, причината за това да бъдат парите“, изплака Сирака и метна камъните в градината на Иво Тонев.

Иво Тонев
Иво Тонев

Целта на Наско била да оправдае провала на „Левски“ този сезон с Тонев, а самият той да избяга от отговорност. Наско вече е почти три месеца спортен директор на „Левски“, но резултатите са истинска катастрофа.

Затова сега топката се прехвърля към Тонев с аргумента, че харчи за стадиона, а не за отбора.

Иво Тонев обаче контрирал, че с тези играчи „Левски“ е трябвало поне да бие като домакин „Локо“ (Пд), „Берое“ и „Черно море“.

Тонев добавил, че срещу същите три отбора събираният в последния момент от кол и въже отбор на Стойчо Младенов в ЦСКА е спечелил една точка повече. Разярен, че Сираков се опитва да му вменява вината за провала, шефът на управата в „Левски“ вече му готвел уволнението, разправят на „Герена“.

„Тонев е в силната позиция, понеже сега той осигурява повечето от парите за отбора“, казват още от клуба. Според мълвата дните на Вълка на „Герена“ вече били преброени, чакал се само мачът с ЦСКА след месец, освен ако преди това не стане някоя нова издънка. Други източници пък предполагат, че нищо чудно Сираков да се обиди и да хукне на сафари в Африка, каквито номера въртеше едно време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *