Кумецът на Цветанов праща провокатори на протестите

Тодор Бояджиев
Тодор Бояджиев

  Мащабна организация на близки до бившия вътрешен министър Цветан Цветанов бизнесмени тече за протестите тази седмица пред парламента, от източници в МВР.

Сред мобилизираните е кумецът на Цветанов – Тодор Бояджиев, прославил се като строител на 6-те му апартамента. Към групата са се присъединили още Петър Христов от Велико Търново, Красимир Даков от Русе и най-вече Румен Николов – ПротестиПашата, който щял да повери координацията на провокаторите на свои хора.

„Има оперативна информация, че бодигардове на тези бизнесмени и по-агресивните им служители вече се подготвят за окупация на парламента, която трябва да продължи до края на седмицата.

Петър Христов
Петър Христов

Много от тях са криминално проявени и са регистрирани за различни престъпления още от 2000 г. Известни са на полицията и затова едва ли ще бъдат на първа линия, но ще подстрекават останалите с цел да се предизвикат безредици и напрежение“, категоричен е източникът ни.

Цветан Цветанов лично организирал подобни групи от провинцията още в края на юни и през целия юли, научихме още от редовно протестиращи граждани, които са разпознали

Красимир Даков
Красимир Даков

лицата на провокаторите. Тогава обаче групите били по-малобройни, а сега се очаквало те да са 3 пъти повече.

По информация Румен Николов – Пашата е в чужбина и координира провокациите пред парламента от дистанция. Пашата е известен с това, че провежда важните си срещи зад граница.

Напоследък в чужбина, но не на почивка, са пътували и останалите, за които има информация, че ще участват в мероприятието – Тодор Бояджиев, Красимир Даков и Петър Христов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *