ГЕРБ – Групировка за Ефективно Разграбване на България

 До 1944 година имаше само земеделие и животновъдство. Всичко това беше в ръцете на богаташи, казваха им кулаци. Тяхната земя и животни обработваха и гледаха бедните хора. Земята я работеха с дървено рало и подръчни сечива, за парче хляб и паница чорбица. Тоя народ беше 80% от населението.

След 45 години България коренно се промени. Освен земеделие и животновъдство се създаде и промишленост. Земята се кооперира и се обработваше с машини. Хората работеха във фабрики, заводи, направиха се пътища, железници, язовири, напоителна система, ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове… Изнасяше се много продукция, произведена в България – зърнени храни, вино, тютюн, месо, военна техника, торове и т.н. В това производство беше зает целият народ.

Дойде демокрацията и всичко това, строено 45 години, се разграби, разпродаде, унищожи. България се върна със 100 години назад, дори по-лошо, животните се заклаха, земята се раздаде, разпокъсана на малки парчета, и не се обработва.

Приеха ни в ЕС, бедна и нищожна държава, и освен техника внасяме вече и храни. Българският народ няма къде да работи в родината си и се разпръсна по целия свят. Родиха се нови богаташи. Народът, пак 80%, е много беден. Създаде се организирана престъпност, започнаха показни убийства за надмощие и терен. Вече 22 години се смениха над 10 правителства и всяко забогатяваше все повече и повече от предишното. Такова ограбване и унищожване не е имало и при друговерци.

Каква нова история ще изучават сега децата? За ограбване, за убийства, за бедните си родители, баби и дядовци, голяма част от които не изпращат децата си на училище поради бедност… А ГЕРБ според мен може да се прочете и като: Групировка за Ефективно Разграбване на България.

Но все пак история трябва да се напише за тия гибелни демократични години на тая система на управление, която трябва да си отиде. Някой трябва да понесе отговорност!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *