Внимание! ГЕРБ наказва майките и децата!

да бъдеш майка у нас е геройство

За пореден път българските майки протестират срещу социалната политика на ГЕРБ. Майките нееднократно излизат на улицата, за да искат по- големи детски надбавки и майчинство, но Бойко Борисов се прави на глух и сляп. 

Така в сряда кабинетът прие бюджета за следващата година единодушно. А само ден преди това майките от „Настоящи и бъдещи майки“ пратиха отворено писмо до всички политически фигури, разтревожени от факта, че и догодина майчинството ще си остане 240 лв., нищо, че инфлацията е стопила повечето средства и че  минималната работна заплата ще бъде увеличена от 290 на 310 лв.

Но този майчин апел на жените, решили да извършат геройство и да родят деца в държава, където има дискриминация към тях, остана нечут. Така за пореден път им бе показано, че на управляващите не им дреме как живеят гражданите на родната ни ужким европейска страна.

ще има ли бъдеще България

Нещо повече, финансовият ‘гений’ на републиката Сименон Дянков заявил, че „правилният ход е да се вдига заплатата, а не да се увеличава самото майчинство“. Но едва ли ще се случи чудото, трудовото възнаграждение на раждащите жени да вземе, че скочи.

Интересното е как БЪЛГАРСКИТЕ майки ще оцеляват цяла година с доход, по-нисък с лев от заявената за 2013 г. граница на бедност от 241 лв.?!  Много странни са сметките на този господин  Дянков. Интересно как ли си е отгледал децата?

Явно неговата постна пица ще става  все по-постна за обикновения българин. Защо да не пита жена си Каролайн Фройнд как подпомагат майките в САЩ, наример, но не само там, а във всички страни освен т. нар. „майчинство“, се отпускат най-различни други социални привилегии и бонуси. Както се казва „Майка българска юнашка“. Не случайно нашата държава е с най-бързо намаляващото население, с такива управници изобщо е странното как някой се навива да има деца.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vKOVA2hozYc

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Внимание! ГЕРБ наказва майките и децата!"

  1. Валери   21.10.2012 at 14:49

    Вени,може и да не съм прав,но считам,че публикациите в Интернет не само че се контролират,но и подсказват на „ШПИЦ“ командите,не само на нашите ,а и на много други по света как и ского да се борят.Кого да тъпчат и унищожават.Вие вярвате на „Демокрацията“-продължавайте…Тя е в интерес на определени кръгове от населението на Земята.Ако силно много им дотегнете ще намерят способ да Ви затворят устата(например Ласанж-или подобно му беше името).Съгласен съм,че с идиотите трябва да се борим,но кой ни е виновен,че сами сме си го (или сами сме си ги…) избрали.Затова Европа няма да ни се бърка в управлението,колкото и криво да е.Народът ни не е зрял народ.Двойкари във всички посоки.От нищо не разбира и най-малкото от политика.Води се като добиче,кой от къде дойде ни учи и командва(например дойде „царят“ и ни изкомандва,дойде турчина и същото,дойде циганина -резултатът същия…).Бисмарк на времето си е казал,че само глупавият се учи от своите грешки,а какво да кажем за себе си,че ние даже от своите грешки не се учим-тогава какво?Значи ние сме по-глупави от глупака,т.е. пълни кретени…..Съжалявам….Затова хората бягат,не само от управляващите а и от нашият си народ….не искат да се идентифицират с него….и често пъти крият от къде са ,предпочитат да казват че са от Сърбия или другаде….Жалко…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *