Вежди Рашидов: Бойко Борисов е кумир за Траволта и Де Ниро!

Бойко и неговите фенове

Невероятно но факт. „Борисов е идол за Джон Траволта и Робърт Де Ниро“ – това е така според министъра на скулптурата, т.е. на културата Вежди Рашидов.

А той от своя страна се запознал с холивудските легенди, защото е министър на културата, а не продавач на зарзават. Четкането на шефа продължи, а точните думи на Вежди бяха, че премиерът дошъл да поздрави тези мъже, пък и той им е бил кумир, коментира Рашидов присъствието на премиера на „работната вечеря“ с двамата актьори, които снимаха у нас кадри за филма Killing Season.

Много интересно те от къде са чули за него? Може би са потресени от темповете на строителство на магистрали у нас? Или са впечатлени от софийското метро, което се копае от 40 години, но най-вероятно завиждат за нашата зала „Армеец“?

Рашидов и Де Ниро

Нищо чудно всъщност двамата да са дошли не само да снимат у нас филм, да се снимат с Бойко и да запишат някое от бъдещите си деца в детска градина построена от Бойко и осветена от неговото присъствие на откриването й.

По думите на Вежди, Де Ниро и Траволта намерили много общи теми с техния кумир Бойко Борисов – и то … около авиацията и самолетите. Така е защото бойната авиация вече влезе в музейте, а Траволта ,може би, иска да се цани за пилот на правителствения отряд 28 и да вози бистришките тигри към поредната им чутовна победа!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FsXgRtEaiqM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *