Бившият министър на икономиката Трайчо Трайков е дал рамо на фирма, в която имал участие!

Трайчо Трайков

Оказва се , че ексминистъра на икономиката Трайчо Трайков е въртял далавери, докато е бил на този пост. Това установи комисията за конфликт на интереси.

Заради тази констатация, Трайчо е заплашен от конфискуване на министерските му заплати и здрава глоба. Трайчо Трайков е работил предимно в личен интерес, когато бил министър във времето от 2009 до 2011 г., обобщава комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. В качеството си на министър, той приготвил доклад и участвал в приемане на решение за взимане на изгодна концесия за добив на подземни богатства в Силистренско.

бившият министър Трайчо Трайков

Всичко в полза на „Каолин“ АД, фирмата е собственост на Иво Прокопиев, но в капитала на тази фирма Трайков имал 278 акции. Това му решение силно подлага на съмнение неговата репутация и управленски решения по негово време.

Да си припомним, че Трайчо подаде оставка под натиска на Цветан Цветанов и Бойко Борисов, заради поредния му гаф на бизнес форума в Карат, където нашата делегация стана за посмешище, защото на форума не се появи нито един бизнесмен на емирството за среща с български бизнесмени.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F7sz6-nXwbc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *