Емилия развя голи гърди на сцената! СНИМКИ (+18)

emilia-18

Емилия разцъфна след раздялата с Коко Динев! Фолк певицата успя да отслабнем напълно след раждането на второто си дете. И след като си върна фигурата и свободата, явно е готова да тръгне отново на лов за мъже.

Певицата шашна публиката като са появи полугола на сцената на големия концерт във Варна преди дни. Тя се беше издокарала с цяло прозрачно боди, чието деколте стигаше до пъпа. Пищният й силиконов бюст се развяваше волно. Само две скромни лепенки прикриваха зърната на голите гърди на фолк дивата.

emilia-15

Емилия видимо беше превъзбудена от сексапилния си сценичен костюм и не спря да го показва чрез най- различни провокативни пози.

Фолкаджийката грееше от щастие и видимо изобщо не страда от раздялата с бащата на двете си деца. Изглежда вече е готова да обърне нова страница в живота си и да намери друг мъж, който да я накара да се влюби отново и да се чувства обичана.

emilia-16

Емилия призна, че през последните години не се е чувствала щастлива с Коко Динев, защото двамата така и не открили формулата на балансирания семеен живот. Тя накрая осъзнала, че не са един за друг и никога няма да са на една вълна. Затова било по- добре да не се мъчат повече, а всеки да търси своята истинска половинка в живота.

Певицата очевидно вече го прави. Тя се раздели с по- консервативния си имидж, който поддържаше, докато беше семейна, и се завърна към сексапилното си амплоа отпреди години.

Феновете във Варна останаха много доволни от промяната и не случайно Емилия беше сред най- аплодираните звезди.

Докато си намери нов мъж обаче, фолк дивата сама ще трябва да се грижи за семейния бюджет. Коко Динев обещал да дава солидна месечна издръжка за децата от 7 бона. Но дали ще се придържа към обещаната сума, е трудно да се каже. Затова Емилия работи здраво и разчита на услугите на бавачка.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?

    I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
    Thanks a lot!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*