Скандалите във „ВИП Брадър“ започнаха от първата вечер! Ето какво се случи:

Скандалите във „Вип брадър“ започнаха още на самия старт на шоуто! В къщата влязоха стари врагове, които се започнаха буквално от първите минути на риалити предаването.

Ваня Костова обвини бившата си колежка от „Фамилия Тоника“ Ева Найденова, че й правила черни магии и че злоупотребява с чашката. Двете легендарни певици ще делят не само един покрив, но и една спалня. Което ще е сериозно изпитание, тъй като не могат да стоят заедно дори на един диван. Ваня Костова избягва всякакъв контакт с бившата си колежка и изобщо не й говори.

Плеймейтката Нора Недкова и Валентин Кулагин бяха обявени за президент и вицепрезидент и ще трябва да ръководят съвместно къщата. Още при влизането си в шоуто, Кулагин нарочно не поздрави моделката и се направи, че даже не я забелязва. След като научи, че ще й бъде вицепрезидент, гримьорът започна брутални гаври с умствения й багаж. Продуцентите на „Вип Брадър“ се надяват, че Кулагин и Нора ще повторят чутовните скандали от „Черешката на тортата“. В кулинарното шоу стана ясно, че плеймейтката има слабост към алкохола, а във „Вип брадър“ участниците разполагат с изобилие от напитки с висок градус.

Победителката във „Мастър шеф“ Божана Кацарова даде също сериозна заявка за много скандали в хода на шоуто. Тя със сигурност ще се превърне бързо в един от лидерите в къщата, тъй като ще окупира кухнята и друг участник трудно ще припари там. А това ще насъска повечето дами в шоуто срещу нея.

Лора Караджова също е известна с чепатия си характер и със сигурност няма да е от тези, които си мълчат.
Младата рапърка Диона заяви нахъсано, че няма да цепи басма никому. Но дали има капацитета да се опълчи на „старите кучета“, не е много сигурно.

При мъжете лидерската битка също ще е ожесточена. За разлика от последните няколко сезона, тази година се очертават участници със силни характери. А това означава, че ще има тежък сблъсък. Петко Димитров, Веселин Плачков и Ванко 1 ще влязат в тежка битка за доминация в къщата. А също и за доминация в къщата.

От по- младите, рапърът Наско Колев може да се окаже неочаквана конкуренция за по- възрастните. Все пак, той посмя да се опълчи публично срещу бившата си менторка и любовница Мария Илиева. Но пък няма достатъчно житейски опит и може да се подхлъзне.

Папи Ханс заяви амбиции да спечели формата. Но доколко има характер да го постигне, тепърва ще стане ясно. Със сигурност ще се опита да се заиграе с някоя от красавиците в къщата, тъй като обяви, че няма гадже. Дали обаче с Дара наистина са разделени, или ще се опита да лъже както миналогодишния победител Тото, предстои да видим.

Гаджето на Гала – Стефан, също не крие амбиции да грабне първото място. От визитката му стана ясно, че иска да се опита да излезе от сянката на известната си половинка и да развенчае мнението, че е мъж под чехъл. Като гост- водещ в „На кафе“ обаче, бързо стана антипатичен и досаден на зрителите. Големите му амбиции не изглеждат подплатени с нищо, освен с етикета, че е „мъжът на Гала“.

Comments

comments

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Appreciating the commitment you put into your site and in depth information you
    provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t
    the same old rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to
    my Google account.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*